София. Това каза директорът на Столичната библиотека Юлия Цинзова в

...
София. Това каза директорът на Столичната библиотека Юлия Цинзова в
Коментари Харесай

Юлия Цинзова, Столична библиотека: Мотивираме се с работа и инициативите с деца, въпреки ниското възнаграждение

София.
Това сподели шефът на Столичната библиотека Юлия Цинзова в дневния блок „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ по отношение на митинга на библиотекарите през днешния ден. На въпрос по какъв начин се стимулират младежи да работят в библиотека с месечно заплащане от 850 лв., тя отговори, че с екип, който има високи цели. „ Ние имаме доста амбициозна стратегия, която изпълняваме. Изключително забавни събития, акции, книжовен клуб, който има стотици срещи. Всеки ден в библиотеката има показване на книги “, изясни тя.

Тя означи, че тяхната фантазия се е сбъднала – Шампионат по лирика за възпитаници. „ При нас в действителност е забавно и всякога, когато ние усетим интереса на публиката, която по-късно идва при нас и стават читатели, за нас това, несъмнено, е доста значимо и за всички сътрудници също “, разясни Цинзова.
Тя добави, че се готвят за Зелените библиотеки. „ На 1 юни ще бъдем в планината. Знаете, че имаме Зелени библиотеки в планината, Зелени библиотеки в парковете. Имаме къщички за книги, в това число и на Черни връх. Общо взето това ги интересува, това е, което ги стимулира “, сподели още тя.
Милослава АНГЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР