София. Спортист Своге спечели редовния сезон в регион Запад на

...
София. Спортист Своге спечели редовния сезон в регион Запад на
Коментари Харесай

Спортист Своге спечели редовния сезон на Запад в ББЛ А група

София. Спортист Своге завоюва постоянния сезон в район Запад на ББЛ А група. В столичната зала „ Сейнт Джордж “ отборът реализира безапелационен триумф против Локомотив София със 120:62 и към този момент е с баланс 25-2, като без значение от изхода на последния му мач, няма по какъв начин да бъде преместен от първата позиция.

След панер за панер в началните минути, Спортист бързо натрупа двуцифрена преднина и след първата част водеше с 28:17. Съставът на Емил Горанов доминираше в подкошието, а в композиция и с множеството неточности на противника, на почивката се откъсна с 57:31. Разликата в интерес на гостите надвиши 40 точки след паузата, а преди последната част те водеха с 89:51. Още при започване на заключителната четвърт Спортист мина границата от 100 точки, като до края нямаше проблем да завоюва безапелационно.

Трипъл-дабъл за спечелилите от 34 точки (5 тройки), 11 битки и 11 асистенции записа Дамян Стоянов, покрай сходно достижение бе и Борис Матраков с 28 точки, 11 битки и 8 асистенции, Джими Хънт добави 21 точки, с 12 е Мартин Николов. За Локомотив София Димитър Петров се регистрира с 19 точки, 12 има Томислав Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР