София. Специално за лятото и предстоящите спортни първенства Vivacom започва

...
София. Специално за лятото и предстоящите спортни първенства Vivacom започва
Коментари Харесай

Нов Android телевизор за лятото в комбинация с пакет EON от Vivacom

София. Специално за лятото и идните спортни шампионати Vivacom стартира предлагането на новия тв приемник - PHILIPS 58PUS8505, който е първият Android тв приемник в портфолиото на телекома. Смарт тв приемникът се предлага в композиция с EON пакет и обезпечава на потребителите опцията да се любуват на желано персонализирано наличие на огромен екран с приложението EON Smart TV. Това оповестиха от Vivacom.

Пакетите EON съчетават напълно нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, измежду които ТВ Архив до 7 дни на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с видео наличие в EON Видеотека.

Смарт тв приемникът е с 58-инчов Ultra HD LED екран с 4K резолюция и поддържа всички съществени HDR формати на картината, в това число HDR10+ и Dolby Vision. Устройството работи с Ambilight технологията на Philips, с помощта на която интелигентните LED светодиоди към ръба на екрана реагират на действието на картината и излъчват зарево в цветовете на картината. Телевизорът може да се ръководи посредством гласови команди.

PHILIPS 58PUS8505 се предлага на цена от 55,98 лева на месец в композиция с двугодишен контракт за EON пакет в магазините на Vivacom. А особено за феновете на спорта платформата EON има нова функционалност - EON SPORTS MODE. С нея почитателите на футбола получават подробни и изчерпателни данни за съставите на тимовете, за играчите - рождена дата, позиция на терена, картони, смени и могат да наблюдават статистиката за мачовете в действително време, както и цялостна статистика за всеки мач на огромния екран на 4K тв приемника PHILIPS през EON Smart TV приложението.

Повече информация можете да откриете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР