София. Служители на Районно управление на МВР-Свищов са открили предмети

...
София. Служители на Районно управление на МВР-Свищов са открили предмети
Коментари Харесай

Велико Търново: Служители на Районно управление на МВР-Свищов са открили предмети с историческа стойност и оборудване за иманярска дейност, задържани са двама мъже

София. Служители на Районно ръководство на МВР-Свищов са разкрили предмети с историческа стойност и съоръжение за иманярска активност. Задържани са двама мъже, работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под наблюдението на прокуратурата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Вчера, към 18.00 ч. в региона на с. Козловец полицейски чиновници спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от 49-годишен локален гражданин. С него пътувал и 51-годишен мъж от Свищов. В хода на инспекцията униформените открили в колата металотърсачи, лопати, монетовидни и железни предмети и фрагменти, в началото датирани от римската и османската столетия. Последвали претърсвания на адресите на двамата мъже, където били открити още аналогични премети, конфискувани са и 9 бойни патрона.
По случая е стартирано досъдебно произвеждане, в границите на което, под наблюдението на прокуратурата, ще се открива и документира незаконната активност на двамата арестувани.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР