София. Със свое постановление правителството одобри допълнителни разходи в размер

...
София. Със свое постановление правителството одобри допълнителни разходи в размер
Коментари Харесай

Одобрени са 1 274 955 лв. по бюджета на ЦИК за 2021 г. за съхранение и други услуги, свързани с устройствата за електронно машинно гласуване

София. Със свое разпореждане държавното управление утвърди спомагателни разноски в размер на 1 274 955 лева по бюджета на Централната изборна комисия (ЦИК) за 2021 година Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

Средствата са предопределени за финансовото застраховане на подписан контракт за осъществяване на действия, свързани със депозиране, товаро-разтоварни и спомагателни логистични услуги във връзка със съхранението на профилираните устройства за електронно машинно гласоподаване.

Средствата ще бъдат обезпечени посредством преструктуриране на разноските и/или прехвърлянията по централния бюджет за 2021 година
С РМС № 775 от 10 ноември 2021 година за установяване на изискванията и реда за съхранението на устройствата за машинно гласоподаване е планувано до обезпечаването на подобаващи пространства, които са държавна благосъстоятелност, да се употребяват хранилища, които са частна благосъстоятелност, наети от ЦИК.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР