София. Само три дни ни делят от най-голямото благотворително събитие

...
София. Само три дни ни делят от най-голямото благотворително събитие
Коментари Харесай

Три дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Вечер на добродетелите

София. Само три дни ни разделят от най-голямото благотворително събитие на фондация „ За нашите деца “ – Вечерта на добродетелите! Тази година то ще се състои на 7 октомври, в Sofia Event Center, Paradise Center, а началният час е 19.30. Каузата на събитието  е шанс за пълноценно развиване и щастливо детство за деца от 0 до 7 години.  Ще насочим напъните си освен към деца в риск от разлъка от родното семейство и деца в приемни и осиновителни фамилии, само че и към тези, чиито капацитет и развиване са блокирани от невидими опасности като родителското отчуждение и бедността, както и обществената изолираност. С набраните средства, в двата комплекса за ранно детско развиване в София и Пловдив, ние ще подкрепим най-малко 800 деца в ранна възраст и техните фамилии.  Това оповестиха от пресцентъра на Фондация „ За нашите деца “ .
Патрон на юбилейното десето издание на Вечерта на добродетелите е вицепрезидентът на Република България госпожа Илияна Йотова.
Вече 10 години Вечер на добродетелите събира над 400 обществено виновни водачи от разнообразни сфери на нашето общество. Те ще могат да се насладят на една доста разнообразна и прочувствена стратегия, която ще опише три същински истории с благополучен завършек на деца и техните фамилии, подкрепени от фондацията. Сред участниците са Мариана Попова, балет Арабеск и детският хор на БНР. Водещи пък ще са прелестната Йоана Буковска, младите артисти Дария Симеонова и Бойко Кръстанов, изключителният Стоян Алексиев, както и звездната двойка Дони и Нети.
По традиция, част от Вечерта на добродетелите ще е и благотворително наддаване с водещ Игор Марковски. В него са включени скъпи и атрактивни предмети и прекарвания с висока прочувствена стойност.
Фондация “За Нашите Деца ” към този момент 27 години сполучливо се оправя със обстановки с висок риск за децата, които живеят в дом за деца, имат увреждане или с редица проблеми в фамилната им среда – трайна беднотия и обществена изолираност, принуждение, равнодушие и отчуждение. Вече 27 години висококвалифициран екип от експерти работи за това всяко дете да живее и да води пълностоен живот в семейство, с цел да може да разгърне своите гении и качества още в първите години от своя живот. За 27 години фондацията е съумяла да помогне на над 13 500 деца и фамилии. 
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР