София. Само седмица след триумфа в Световната купа в Баку,

...
София. Само седмица след триумфа в Световната купа в Баку,
Коментари Харесай

Звездите на художествената гимнастика – на живо по телевизията

София. Само седмица след триумфа в Световната купа в Баку, най-хубавите български гимнастички ще си оспорват оценките в държавното състезание по художествена гимнастика, категория „ Елит ”.

Шампионката в последните две години Боряна Калейн ще пази купата си този уикенд, а в разногласието за медалите ще се включат още национални състезателки. В групата на любимците са навлизащата във все по-добра форма Катрин Тасева, Татяна Воложанина, както и младите очаквания, които тази година дебютират при дамите Ева Брезалиева и Стилияна Николова. Общо 30 гимнастички имат право да се състезават в самостоятелната конкуренция в елитната категория на българската художествена гимнастика.

Най-интересното от държавното състезание, което стартира на следващия ден (14 май), ще може да се гледа в ефира на два тв канала: Спорт + и B1B Sport.

Многобоят при дамите ще се излъчва директно в събота (15 май) от 13:15 часа. В неделя (16 май) в 9:45 часа стартира директното предаване на финалите на обособените уреди за девойки старша възраст и дами.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР