София. Ренус България“ стана партньор на Българското председателство. Един от

...
София. Ренус България“ стана партньор на Българското председателство. Един от
Коментари Харесай

„Ренус България“ стана партньор на Българското председателство на съвета на ЕС

София. „ Ренус България “ стана сътрудник на Българското председателство. Един от най-големите международни снабдители на транспортни и логистични услуги ще обезпечава поддръжка при преноса на рекламни материали и при публични пътувания, обвързвана с провеждането на събитията от календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Съгласно съглашението, компанията ще транспортира колета до Брюксел, Страсбург и Виена. Договорът за партньорство подписаха Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и Александър Гечев, ръководещ шеф на " Ренус България ", в София. Това оповестиха от пресцентъра на министерството .
„ За нас е огромна чест да подкрепим Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз с нашите логистични услуги. Като интернационална компания с необятна и обвързвана мрежа в доста европейски страни е изключително значимо да подкрепим по-нататъшното развиване на съдействието в границите на Европейски Съюз “, сподели Александър Гечев във връзка подписването на контракта за партньорство.
„ Подкрепата, която ни оказват нашите спонсори, разрешава целите и достиженията на Българското председателство да доближат до нашите жители и сътрудници в Европа. Споразумението през днешния ден е още едно доказателство, че страната и бизнеса могат да работят дружно, с цел да представим страната и опциите ни по най-хубавия метод “, уточни министър Лиляна Павлова и благодари на компанията за поддръжката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР