София. Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес, за

...
София. Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес, за
Коментари Харесай

Служебният министър Асен Василев: Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес, за да излезе от икономическата криза

София. Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес, с цел да излезе от икономическата рецесия. Това сподели на брифинг служебният вицепремиер и обществен министър Гълъб Донев, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Мярката за българските пенсионери е ориентирана към хората, които са най-ударени от рецесията. Що се отнася до ограниченията за бизнеса, работим с министъра на стопанската система и туризма, с цел да забележим по какъв метод освен към компаниите в потърпевшите браншове, само че и като цяло към целия български бизнес да може да тръгне поддръжка за излизането от икономическата рецесия. Също по този начин, да забележим по какъв метод може да се помогне на самонаетите лица, доколкото това е допустимо “, добави той.

Василев помоли за 7-10 дни толеранс и акцентира, че в случай че бизнесът проработи, ще има пари за всичко, а в противоположен случай – няма да има за нищо.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР