София. Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в

...
София. Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура предаде на съд жена, извършила хулигански действия и причинила телесна повреда на полицай

София. Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски областен съд против 37-годишна жена, направила хулигански дейности и предизвикала телесна щета на служител на реда. Това оповестиха от Софийска районна прокуратура.
На 06.07.2021 година за времето от към 21,14 ч. до към 21,45 ч. в постройката на Централен кооперативен съюз, обвинената Н.П. направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – неоснователно нанесла няколко удара с ръка по главата на М.З., заемащ длъжността „ Организатор сигурност “ при Централен кооперативен съюз. Деянието е съпроводено със опозиция против орган на властта, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред – след идването на мястото на полицейски чиновници, обвинената блъснала с пестник по главата старши служител на реда Е.Б., с което й нанесла лека телесна щета. След това пробвала да я изрита в корема и почнала да наскърбява полицейски чиновници.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 325, алинея 2 във вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 131, алинея 2, т. 4 във вр. член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.
Предстои делото против Н.П. да продължи в съда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР