София. Произведението със заглавие Това, което знаеш, е това, което

...
София. Произведението със заглавие Това, което знаеш, е това, което
Коментари Харесай

Произведението със заглавие „Това, което знаеш, е това, което знаеш: Първо недействие по Витгенщайн“ / “What you know, is what you know: First non-act on Wittgenstein” може да се разгледа в столичната галерия Аросита

София. Произведението със заглавие „ Това, което знаеш, е това, което знаеш: Първо недействие по Витгенщайн “ / “What you know, is what you know: First non-act on Wittgenstein ” може да се прегледа в столичната изложба Аросита, обособеното пространство за улично изкуство – Stick Place. Това оповестиха уредниците .

Галерията се намира на ул. „ Врабча “ 12. Авторите Златка Яръмова и Георги Гиков ще показват вижданията си за изкуството като Неосъществен акт. Проектът е произведение-диалог, което слага въпроса за положението на изкуството. Дали едно произведение е изкуството, когато в никакъв случай не се е осъществило?

Изложбата може да се прегледа до 30.06.2021 година В петък (14.05) сред 14:00 и 19:00 ч. гостите ще могат да се срещнат персонално с създателите и да дискутират повдигнатите въпроси с тях на чаша вино.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР