София. Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов получи

...
София. Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов получи
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов получи символа на Брюксел от председателя на Българската авиационна асоциация Ангел Георгиев

София. Председателят на Комисията по защита ген. Константин Попов получи признака на Брюксел от ръководителя на Българската авиационна асоциация Ангел Георгиев. Това оповестиха от Комисията по защита . Символът беше връчен в символ на признателност от летците ветерани, които посетиха със съдействието на ген. Попов и съдействието на евродепутата Андрей Новаков, Европейския парламент в Брюксел.
По време на тридневното си посещаване летците-ветерани са се срещнали с българските евродепутати, които са ги срещнали с работата на Европейския парламент и европейските институции. От своя страна летците-ветерани са срещнали евродепутатите с историята на българската военна авиация.
Преди години ветераните са били директно ангажирани с бойни наряди в защита на българското въздушно пространство. Те са били част от изтребителните и вертолетните авиобази на българските Военновъздушни сили – Граф Игнатиево, Узунджово, Балчик, Доброславци, Безмер, Равнец, Чайка, Крумово, Долна Митрополия и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР