София. Потребителите на Vivacom, които имат включен абонамент за музикалната

...
София. Потребителите на Vivacom, които имат включен абонамент за музикалната
Коментари Харесай

Клиентите на Vivacom с активен TIDAL получават надградена версия на услугата

София. Потребителите на Vivacom, които имат включен абонамент за музикалната и стрийминг платформа TIDAL, ще получат нова, надградена версия на услугата. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Пакетът TIDAL Premium към този момент е TIDAL HiFi и дава достъп до над 80 милиона песни във всички музикални стилове с най-високо качество на звука, което разрешава на потребителите да изживеят всеки звук от музиката по нов метод. TIDAL HiFi дава достъп до музика без загуби и с висока точност на звука (до 1411 Kbps, а обезпеченият най-малко е 320 Kbps). Заедно с това клиентите имат достъп до над 350 000 видеоклипа с HD качество, плейлисти, основани от специалисти в промишлеността, безграничен брой опция за пропускане на песни, възпроизвеждане офлайн, персонализирани миксове, извънредно наличие и стрийминг без спирания за реклами.

Новият абонаментен проект разполага и със фамилна версия (TIDAL Family HiFi), с алтернатива за прибавяне на до пет спомагателни членове на фамилията към главния акаунт.
Надграждането на услугата става автоматизирано и без никакви старания от страна на потребителите.

Абонамент към TIDAL без в допълнение възнаграждение е включен в огромна част от мобилните проекти на Vivacom за частни и бизнес клиенти - Unlimited и iTraffic, както и в пакета за телевизия и интернет EON PREMIUM. Всички клиенти на останалите мобилни цени и EON пакети могат да заявят услугата като спомагателна към месечния си абонамент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР