София. Помощникът на Славиша Стоянович в Левски - Живко Миланов

...
София. Помощникът на Славиша Стоянович в Левски - Живко Миланов
Коментари Харесай

Живко Миланов: докато имаме шанс, ще се борим за бараж в Лига Европа.

София. Помощникът на Славиша Стоянович в Левски - Живко Миланов показа след триумфа с 2:1 над Черно море, че тимът му ще опита да приключи на седмото място, даващо право на бараж за Лига Европа. Според Миланов това може да се случи, в случай че Черно море допусне неточност в оставащите мачове.

" Чувството е доста хубаво. За пръв път играем пред наши почитатели на Герена. Липсваше ни през цялата година. Радвам се, че почитателите почувстваха това. Първото полувреме не можахме да вземем топката под надзор. Нямахме нужния надзор на играта. Черно море ни изненада и ни пресираше високо. През второто полувреме играхме добре и почитателите ни помогнаха да обърнем мача.

Тези момчета демонстрираха темперамент и обърнаха мача през второто полувреме. Ако Черно море се беше прибрал с гол преднина, второто полувреме щеше да бъде доста мъчно. След полувремето нещата си пристигнаха на мястото. Боби се усеща по-добре след всеки мач. Трябва да внимаваме с Боби и Ради. Ради претърпя две интервенции на коляното, а Боби има три.

Със идващите мачове ще придобият повече самочувствие. Не мога да кажа по кое време Славиша ще бъде на скамейката, има лекар, който може да каже. Още преди мача с Царско село споделих, че до момента в който имаме късмет, ще се борим за бараж в Лига Европа.

ко Черно море не загуби точки до края, няма да има смисъл. Ще опитаме да поддържаме интригата до края. Още не сме разбрали дали обстановката в Левски се усъвършенства след новия спонсор ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР