София. Подготвя се промяна в нормативната уредба. Бихме искали за

...
София. Подготвя се промяна в нормативната уредба. Бихме искали за
Коментари Харесай

Министър Петя Аврамова: Подготвя се промяна в нормативната уредба, с която да се завишат гаранционните срокове за първокласни, второкласни и третокласни пътища

София. Подготвя се смяна в нормативната уредба. Бихме желали за първокласни, второкласни и третокласни пътища да създадем смяна в завишение на гаранционните периоди. Това сподели пред публицисти министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова по време на Осмия спорен конгрес „ Строителството през 2019 година – вероятности и провокации “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Нашият главен приоритет ще бъде качеството в строителството. Предстои ни осъществяването на доста обекти през 2019 година Ще започват планове за над 3 милиарда лева Във ВиК бранша също ще има към 1 милиарда капиталови планове, по които възложители ще бъдат операторите “, разяснява Аврамова.
По думите ѝ автомагистрала „ Хемус “ е значима за Северна България за развиването на стопанската система в този район. „ Очаква се 2024 година да стане факт построяването на тази автомагистрала. Важен е пътят Видин-Ботевград, както и връзката на Дунав мост 2 с автомагистралите „ Хемус “, „ Струма “ и „ Тракия “ “, сподели още Петя Аврамова.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР