София. Подаръчна кутия с близо половин килограм накити от благородни

...
София. Подаръчна кутия с близо половин килограм накити от благородни
Коментари Харесай

Служители на летище София намериха и върнаха бижута за над 30 000 долара

София. Подаръчна кутия с близо половин кг украшения от благородни метали бе открит от чиновниците по чистотата на борда на аероплан. Случката е от 22 май, а бижутата са били върнати на щастливия притежател още същия ден, оповестиха от Софийското летище . Изпълнителният шеф на летището Хесус Кабайеро персонално е поздравил екипа по наземното обслужване за отличната работа, професионална отговорност и морално отношение.
„ Благодаря на сътрудниците за образеца, който дават. Наясно сме, че хората са тези, които вършат разликата и се радваме, че имаме същински експерти на летището. Такова държание ще ни помогне да станем петзвездно летище през идващите пет години, което е основната ни стратегическа цел “, сподели Хесус Кабайеро.
Всеки ден чиновниците на столичната аерогара намират десетки изгубени и забравени движимости. Пътниците най-често търсят своите телефони, преносими компютри, дамски чанти, документи и други персонални движимости. В терминалите, на лентите за багаж, в рейса или самолета без значение къде са открити те биват прибирани, описвани и съхранявани до тяхното предаване на притежателя им. Често връщането на движимостите на признателните пасажери става и със съдействието на самолетните компании, разясниха още от летището.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР