София. ПГ на БСП за България“ внесохме много стойностни неща

...
София. ПГ на БСП за България“ внесохме много стойностни неща
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП: Внесохме много стойностни неща за разглеждане в 45-ото Народно събрание

София. ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ внесохме доста стойностни неща за разглеждане в 45-ото Народно заседание. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Гьоков за работата на 45-ото Народно заседание и за предлагането на Българска социалистическа партия за преизчисляване на пенсиите.

„ Те бяха в обществената, в икономическата сфера. Ако за някой от тях нямаше време да бъдат прегледани и в случай че някой от тях търпят отсрочване във времето, други не. Например предлагането за преизчисляване на пенсиите. Много дълго чакано от пенсионерската общественост в България “, сподели Гьоков.

По думите му то касае към 2 млн. и 200 хиляди пенсионери.

„ Те с вяра чакаха да падне държавното управление на Борисов да направи някой нещо по въпроса с техните пенсии, които са извънредно ниски и не дават отговор на условията на живота. Не дават отговор на това те да могат да водят един заслужен живот. Нищо свястно не одобри Народното събрание “, разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.
Деница КИТАНОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в раздел „ Мнение “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР