София. От днес в търговската мрежа на Vivacom почитателите на

...
София. От днес в търговската мрежа на Vivacom почитателите на
Коментари Харесай

Vivacom предлага новите смарт часовници Samsung Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic и слушалките Galaxy Buds 2

София. От през днешния ден в комерсиалната мрежа на Vivacom феновете на марката Samsung могат да се снабдят с най-новите смарт часовници от серията Galaxy Watch 4, както и с безжичните слушалки Galaxy Buds 2. Като част от екосистемата на Samsung новите устройства се интегрират елементарно със смарт телефоните и таблетите на марката (които също се оферират от Vivacom), както и между тях. Те са подобаващи за дейни хора с динамичен метод на живот, които обичат да живеят, да работят и да се забавляват на бързи обороти, без да подценяват елегантността и положителния жанр.

Galaxy Watch 4

Смарт часовникът Galaxy Watch 4 е стилно устройство, което прави голям брой известни приложения налични безусловно на една ръка разстояние и прибавя редица благоприятни условия за по-здравословен метод на живот. Моделът е с осъвременен дизайн, нова операционна система – Wear OS Powered by Samsung– взаимно създадена в колаборация с Гугъл и разполага с новаторски функционалности като ръководство посредством гласов помощник. Той даже може да припомня на своя притежател да си измие ръцете сега, когато дойде в дома или в офиса.

Часовникът е усъвършенстван за физически интензивности и здравословен метод на живот. Той включва и 3в1 датчик от ново потомство – Samsung BioActove, който предлага в действително време образован мониторинг на разнообразни телесни индикатори, измежду които кръвното налягане, ЕКГ, мускулната маса и телесните мазнини, процентното наличие на вода в тялото, уголемен разбор на съня и даже засичане на рухване.

Новият смарт часовник предлага достъп до разнородни приложения на Гугъл, измежду които Play Store, Гугъл Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music. Galaxy Watch 4 разполага с лек алуминиев корпус и цифрова рамка; паметта му е 1.5GB + 16GB, а батерията е с потенциал 361 / 247 mAh.

Samsung Galaxy Watch 4 се предлага в два разновидността - на цена от 19,98 лева на месец в композиция с мобилен проект Unlimited 150 и за 17,98 лева на месец със същия проект.

Любителите на класическия дизайн на часовниците могат да изберат Galaxy Watch 4 Classic, който се отличава с корпус от неръждаема стомана, има въртяща се рамка, a паметта и батерията му са със същите индикатори.

Предлага се на цена от 25,98 лева на месец в композиция с мобилен проект Unlimited 150 за версията 46 mm LTE и за 24,98 лева на месец за 42 mm LTE.

Galaxy Buds 2

са с размери 17 х 20.9 х 21.1 мм. и още веднъж се оферират с елегантна кутия за предпазване и зареждане, която се побира елементарно в чанта или джоб. Слушалките идват с поддръжка на изкуствения разсъдък Bixby на Samsung. Те разполагат също и с функционалност за интензивно шумопотискане (т.нар. active noise cancelling), както и с алтернатива за гласово пробуждане. С включено интензивно шумопотискане устоят до 5 ч., като този индикатор може да се усили до 19 ч., при зареждане от кутийката. С изключено интензивно шумопотискане – надлежно 7.54 ч. и 29 часа. Сред екстрите им са също динамични двупосочни представители, както и водоустойчивост (стандарт IPX2). Идват в три цвята – черен, масленозелен и лавандула.

Samsung Galaxy Buds 2 могат да бъдат закупени за 6,98 лева на месец дружно с проект Unlimited 150.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР