*** София От 9.30 часа в сградата на ИАНМСП на

...
*** София От 9.30 часа в сградата на ИАНМСП на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 27 януари

*** София

От 9.30 часа в постройката на ИАНМСП на ул. „ Леге “ 2-4 ще се организира среща на водачите на организациите, виновни за развиването на нововъведенията и стартъп екосистемите от района на Западните Балкани. Специален посетител на събитието ще бъде еврокомисарят по нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против А. Ш., И. Г., К. Ш., М. Х., М. А. и Н. Р., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против И. Т., А. К., П. М. и Д. А., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Д. А., В. Ч. и М. П., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 ч пред Паметника на Съветската войска ще бъдат положени цветя в символ на благодарност към жертвите на Холокоста и Втората международна война.

От 11.00 часа в зала „ So Hall “ на конферентен център „ Сохо “ на ул. „ Искър “ 4 ръководителят на гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова ще организира конгрес за топлоснабдяването.

От 11.00 часа в детската болница „ Проф. доктор Иван Митев “ на бул. „ Aкад. Иван Евстратиев Гешов “ 11 ще бъдат показани резултатите от ремонта на интензивното поделение на болничното заведение.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против А. З., упрекнат в рушвет.

От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против И. Т. и Ш. А., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.От 12.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети пречиствателна станция за питейни води „ Бистрица “.

От 12.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Л. Я. и Г. П., упрекнати в квалифицирани сформира на изнудване.

От 12.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети пречиствателна станция за питейни води „ Бистрица “.

От 12.00 часа пред Министерството на районното развиване и благоустройството ще се организира митинг против ръководството на кабинета „ Борисов 3 “.

От 13.00 часа 9-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против И. Я., Ю. Я. и В. С., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против К. Т., М. В., В. Б., И. А., Г. К., Н. С., К. К., Д. П., И. К., Е. И., Г. З. и А. С., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против И. С., Я. К., Н. Х., П. П. и С. Н., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Г. С., Г. С. и Г. М., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

От 18.00 часа в Музей „ Борис Христов “ ще се състои концерт на учениците на Школата по музика на Ангелина Манчева и Роберта Матели.

От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека на пл. „ Славейков” 4 ще се организира събитие от поредицата „ Преводач на месеца “, на което водещ ще бъде Силвия Борисова.

От 19.00 часа в Националната художествена изложба ще се организира гала по връчване на награди на компании, съдействали за развиването на българо-германските стопански връзки през последната година.

От 19.00 часа в Театър „ Азарян “ ще бъде показан спектакълът „ Аз, Сизиф “.

От 19.00 часа в кино „ Люмиер Лидл” ще бъде прожектиран филмът „ Кабаре” в границите на фестивала „ Ах, този мюзикъл”, проведен от НДК.

*** Благоевград

От 10.00 часа в Окръжния съд ще се организира разпоредително съвещание по делото против двама души, упрекнати за корист със средства от Държавен фонд „ Земеделие “.

От 17.30 часа в огромната зала на Областна администрация ще бъде прожектиран игрално-документалният филм „ Кой ще напише нашата история “.

От 19.00 часа в Културен център „ Морско казино “ ще се състоят прожекции на филми за Леонардо да Винчи и Микеланджело.

*** Добрич

От 09.30 часа в Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против мъж, упрекнат за ликвидиране.

От 11.00 часа на Паметника на успеха (паметник на ген.-лейтенант А. Е. Цимерман) ще се състои Панихида и общоградско поклонение във връзка 142 години от Освобождението на града.

От 11.00 часа в Народно читалище „ Йордан Йовков – 1870 година “ ще стартира презентация на тематика „ 27 януари – Освобождението на Добрич от османско владичество”.

*** Добрич./ к.к Тузлата

От 13.00 часа в курортен комплекс Тузлата ще се организира осведомителна среща с локалната рибарска общественост за опциите за кандидатстване по Програма за морско дело и риболовство 2014-2020 година

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще бъде гледано дело, формирано по митинг на Окръжна прокуратура – Пазарджик и по тъжби на двамата подсъдими, които са приети за отговорни в опит за насила на длъжностни лица от „ Напоителни системи “ - клон Тополница и опит за рушвет.

От 09.15 часа в зала 2 на Районния съд ще бъде гледано делото против трима души, упрекнати за финансови измами.

От 09.30 часа в зала 10 на Районния съд ще бъде гледано делото против жена, упрекната за набеждаване на лица в изнудване.

От 09.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще бъде гледано делото против мъж, упрекнат за причиняване на злополука, при която е умрял един човек.

*** Свиленград

От 14.00 часа министър Красимир Вълчев ще посети Средно учебно заведение „ Д-р П. Берон “” в Свиленград.

*** Симеоновград

От 09.45 часа министър Красимир Вълчев ще посети Средно учебно заведение „ Св. Кл. Охридски”.

*** Стара Загора

От 14. 00 часа, в зала 2 на Община Стара Загора ще се състои обичайна конференция на ръководителя на Общински съвет Стара Загора Мария Динева във връзка идното на 30 януари съвещание.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР