***София.От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще

...
***София.От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 29 ноември

***
София.
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Миню Стайков, Марио Кръстев и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 ч. 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Мартин Попов за придобиване и държане на взривни субстанции за всяване на боязън в обществото.

***
София.
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Николай Николов и други за присъединяване в проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 ч. 19-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Цветомир Ценов и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 ч. 17-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Елджевит Осман и Александър Станев за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 ч. 8-ми състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Янко Яков, Николай Маринов и други за формиране ир ъководене на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 ч. 16-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Младен Комитов и други за образуване и управление на организарана незаконна група.

***
София.
От 14:00 ч., в Конферентната зала на КТ „ Подкрепа " и посредством платформата Zoom, ще се организира встъпителна конференция за показване на плана на КТ „ Подкрепа " BG05M9OP001-1.128-0005 „ ДИГИТАЛНА ПОДКРЕПА ", финансиран от Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси 2014 - 2021 ".

***
София.
От 18.00 ч. в кино „ Люмиер " ще се състои прожекция на кино лентата " Отново съм тук ".

***
София.
От 21:00 ч. в Sofia Live Club ще бъде показан новия план на образния актьор Полина Герасимова и listening party на новия албум на композитора и продуцент Kan Wakan.

***
Бургас.
От 19.00 ч. в Драматичен спектакъл „ Адриана Будевска " ще се играе постановката „ Женитба по разгласи ".

***
Велинград.
От 9.00 ч. във Велинград и онлайн ще се организира Национална кръгла маса за финансиране на вложения в енергийна успеваемост, проведена от Камарата на строителите в България в партньорство с Центъра за енергийна успеваемост ЕнЕфект, Агенцията за стабилно енергийно развиване, Българската стопанска камара, Националния поверителен Екофонд, УАСГ и други

***
Маджарово.
От 10.00 часа в НЧ „ Н. Й. Вапцаров ", гр. Маджарово ще се организира публично разискване на План за деяние за запазване на популациите на Египетски лешояд (Neophron percnopterus Linnaeus, 1758) за интервала 2019 - 2028 година

***
Пловдив.
От 10.10 ч. в зала 9 на Пловдивски областен съд ще бъде прегледано дело против П. А. Г.

***
Пловдив.
От 13.00 ч. в зала 11 на Пловдивски областен съд ще бъде прегледано дело против подсъдимия А. Г. К.

***
Пловдив.
от 13.30 ч. в зала 1 Апелативен съд - Пловдив ще прегледа дело, формирано по тъжби на подсъдимите И. Х. и Н. Ц., с които желаят понижаване на наказванията им, които са по една година условно отнемане от независимост с тригодишен изпитателен период и санкция от по 5 000 лв..

***
Пловдив.
От 15.00 ч. в зала 2 на Окръжен съд - Пловдив ще бъде прегледано дело против К. К.

***
Стара Загора.
От 11.00 ч. в Регионална библиотека „ Захарий Княжески " ще се състои фестивал на оперното и балетно изкуство.

***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 203 на Общината кметът Любомир Христов ще има приемен ден.

***
Шумен.
От 14.00 ч. в стая 317 на общината ще се състои приемен ден на ръководителя на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР