*** София. От 9:15 ч. в Резиденция „Бояна“ ще се проведе встъпителното

...
***
София.
От 9:15 ч. в Резиденция „Бояна“ ще се проведе встъпителното
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 25 януари 2022 г.

***

София.

От 9:15 ч. в Резиденция „ Бояна “ ще се организира встъпителното пленарно съвещание на държавните управления на Република България и на Република Северна Македония.

***

София

От 11:00 ч. ще се организира конференция на Политическа партия АБВ в централата на партията на улица „ Врабча “ 23. Теми на конференцията ще бъдат задълбочаващата се рецесия в енергетиката, както и предлагането на Политическа партия АБВ за покупка на медикаменти за терапия на SARS-COV-2, изчезнали в България. Участници ще бъдат Румен Петков, ръководител на Политическа партия АБВ и доктор Емил Стоименов, член на Народно събрание на Политическа партия АБВ.

***

София

От 11:00 ч. в зала 104, в Централно митническо ръководство - ул. " Г.С.Раковски " 47директорът на Агенция „ Митници “ Павел Тонев ще показа резултати от активността на митническата администрация през 2021 година

***

София

От 12:00 ч. посредством онлайн платформа преподавателят Теодосий Теодосиев ще изнесе лекция по физика пред студенти от Великотърновски университет (ВТУ) „ Св. св. Кирил и Методий “.

***

София

От 15:15 ч. на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще организира среща с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на публично посещаване у нас.

***

София

От 16:00 ч. ръководителят на Народното събрание Никола Минчев ще се срещне в Народното събрание с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски.

***

София

От 16:30 ч. министър-председателят Кирил Петков привиква Съвета по сигурността.

***

София

От 19:00 ч. в Първо студио ще се организира тържествена гала за годишните награди на Българското национално радио „ Сирак Скитник “, на която Илияна Йотова ще бъде посетител.

***

Сливен

От 11:00 ч. в зала 105 ще се състои конференция на ръководителя на Общински съвет-Сливен Димитър Митев.

***

Шумен

От 11:30 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се организира брифинг във връзка със съвещанието на Областния спешен щаб, на който ще вземат участие регионалният шеф доктор Владимир Йолов, шефът на РЗИ доктор Пепа Калоянова и изпълнителният шеф на МБАЛ Шумен доктор Димитър Костов.

***

Видин

От 11:00 ч. в залата на Общинския съвет ще се организира конференция, на която ще бъдат показани осъществените досега действия по план " Патронажна грижа в Община Видин ".

***

Бургас

От 9.00 часа в Културен дом на нефтохимика ще се организира съвещание на Общинския съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР