*** София. От 9.00 часа на Дондуков“ 2 президентът Румен

...
*** София. От 9.00 часа на Дондуков“ 2 президентът Румен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 7 декември

***
София.
От 9.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на „ ИТН “, От 10.15 часа президентът ще се срещне с представители на „ Демократична България “, а в 13.00 часа – с представители на парламентарната група на Политическа партия „ Възраждане “.

***
София.
От 16.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще бъде хазаин на шестнадесетата годишна гала по връчване на премиите „ Корпоративен донор “.

***
София.
От 10.00 часа в хотел „ Интерконтинентал “ ще се организира показване на експертен разбор „ Визия 20-30 - За по-евтина и чиста електрическа енергия “.

***
София.
От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Цветан Василев, Александър Панталеев и още 16 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Атанас Мъндев, Кольо Иванов и още 4 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Анастас Циканделов, Андон Филчев и още трима души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в залата на петия етаж в постройката на Министерството на младежта и спорта министър Андрей Кузманов ще даде брифинг.

***
София.
От 11.00 часа в Българската стопанска камара ще се организира кръгла маса на тематика „ Предприемаческа самодейност в обществената сфера “.

***
София.
От 11.00 часа в централното предверие на Националния замък на културата ще бъде открит 48-ият Софийски панаир на книгата.

***
София.
От 13.00 часа 9-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Даниел Бояджиев, Христо Петров и още 4 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Методи Димитров, Трайко Стоянов и още трима души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Адриан Христов, Боян Райчевски и още 39 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.30 часа 11-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Сезгин Алиибрям, упрекнат за длъжностно заграбване.

***
София.
От 15.00 часа в къщата музей „ Никола Вапцаров “ ще бъде показана изложбата „ Знакови дарения “: паметната тетрадка „ Сампа “.

***
София.
От 17.00 часа в Изложбена зала „ Архиви “ на Държавна организация „ Архиви “ ще бъде открита изложбата „ Васил Гендов. Живот сред театъра и киното “ по случай 130 години от рождението на пионера на българското кино.

***
София.
От 18.30 часа в зала „ Сердика “ на " София Хотел Балкан " ще бъдат връчени шестите Годишни награди в туризма – 2021.

***
София.
От 19.30 часа в зала 1 на НДК ще бъде показан мюзикълът „ Коса “.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в залата на „ Детски отдел “ на Регионална библиотека „ Д. Талев “ ще се организира коледна „ Работилница на елфи “ за учениците от 1 „ А “ и 1 „ Б “ при СУИЧЕ.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Областния информативен център ще се състои конференция по план „ Създаване и действие на Областен информативен център - Бургас “, финансиран по Оперативна програма „ Добро ръководство “ 2014-2020 година

***
Бургас.
От 19.00 часа в Бургаската опера ще бъде показан спектакълът „ Мадам Бътерфлай “.

***
Бургас
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира „ Вечеря с другари “ от Доналд Маргулис.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото против мъж, упрекнат за опит за обезчестяване на малолетно момиче.

***
Добрич.
От 17.00 часа на пл. „ Свобода “ кметът на Общината ще включи светлините на Коледната елха.

***
Ловеч.
От 17.00 часа в заседателната зала на Общината ще се организира публично разискване на План-сметката за сметосъбиране през 2022 година.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа на територията на обект „ Газов терминал “ на ЛСО на „ ЗАРА ГАЗ “ ще бъдат осъществени функционални тествания към Националната система за ранно предизвестие и обявяване за интеграция.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Малка изложбена зала на Регионалния исторически музей ще бъде открит „ Нумизматичен салон’ 2021 ” с изложбата „ Златото през вековете “.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще бъде показана постановката „ Вишнева градина “.

***
Шумен.
От 10.30 часа в зала 2 на Областната администрация ще се организира съвещание на Областната комисия по сигурност на придвижването по пътищата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР