*** София. От 8:30 ч. в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ по случай

...
***
София.
От 8:30 ч. в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ по случай
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 януари 2022 г.

***

София.

От 8:30 ч. в Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ по случай Бабинден ще се организира обичайният обред по измиване ръцете на „ бабата “ – акушерка или акушер-гинеколог от екипа на Родилно поделение.

***

София.

От 11:00 ч. до 12:30 ч. в платформата зуум ще се организира уебинар на тематика „ Селскостопанската политика на Европейски Съюз след 2023 година

***

София.

От 11:00 ч на кръстовището на бул. „ Акад. Ст. Младенов “ и ул. „ 8 декември “ ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция, ГДНП. Темата е обвързвана със започваща нова профилирана полицейска интервенция.

***

София.

От 11:30 ч. ще се извърши опелото на проф. Венец Димитров ще се състои пред църквата на Централни гробища. Службата ще се извърши извън.

***

София.

Ваксинационният център на Военномедицинска академия (ВМА) ще работи с ново работно време, считано от 21.01.2022 година Всички искащи жители ще могат да се ваксинират от понеделник до петък, от 08.30 до 16.00 часа. В съботно-неделните дни Ваксинационният център няма да работи. Имунизацията се реализира с имунизациите на Moderna, Pfizer/BioNTech и Janssen. Не е належащо авансово записване.

***

Септември

От 12:00 ч. на гара Септември Петя Илиева дружно с упълномощените у нас посланици на 19 страни от 5 континента ще показват „ Галерия на колела - мостове сред народите” върху единствената настояща теснолинейка в България.

***

Чепеларе

От 21 до 27 януари Чепеларе става спортен център на Европейския шампионат за мъже и дами, който ще бъде и кръг от международната купа, международно състезание за младежи до 23 години и шампионат на планетата за ветерани. Мястото на срещата е местността " Хайдушки поляни ", която ще е сцена на общо осем публични старта в другите съревнования.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР