***София.От 8.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовният

...
***София.От 8.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовният
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 16 април

***
София.
От 8.00 часа в Министерски съвет ще се организира постоянният брифинг на Националния действен щаб против ковид.
***
София.
От 09.00 часа се организира брифинг в постройката на Министерския съвет с професионалното управление на Министерство на вътрешните работи по отношение на идния Великден и ограниченията, налагани от изключителното състояние в страната поради разпространяването на COVID-19.
***
София.
От 09.30 часа в патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски " с благословението на Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, ще бъде отслужена Архиерейска Василиева св. Литургия с Велик маслосвет. От 18.00 часа ще стартира Последованието на 12-те евангелия. Богослужението ще оглави Негово високопреосвещенство Западно и Средноевропейският митрополит Антоний.
***
София.
От 10.00 часа Столичният общински съвет ще организира изключително съвещание.
***
Добрич.
От 9.00 часа Общинският съвет в Добрич ще организира изключително съвещание.
***
Стара Загора.
От 07.00 часа в Катедрален храм " Св. Николай " Негово високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Велик Маслосвет след което Вечерня със св. Божествена Василиева литургия.
***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Катедрален храм " Св. Николай " Негово високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Утринно свещенодействие с четене на 12-те Евангелия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР