***София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг

...
***София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 25 март

***
София.
От 8.00 ч. във ВМА ще се организира постоянният брифинг на Националния действен щаб против ковид.

***
София.
От 10.00 часа ще се организира постоянното държавно съвещание.

***
София.
От 8.00 ч. в храм „ Успение Богородично " към Българската православна старостилна черква ще бъде отслужена полунощница и лития за упокой, великопостни часове и изобразителни.

***
София.
От 16.00 ч. в храм „ Успение Богородично " ще се отслужи Велико повечерие, утреня и 1-ви час. Богослужението е проведено от Българската православна старостилна черква.

***
София.
От 17.00 ч. във ВМА ще се организира постоянният брифинг на Националния действен щаб против ковид.

***
Благоевград.
От 18.00 ч. в храм „ Свв. Седмочисленици " ще се отслужи акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е проведено от Българската православна старостилна черква.

***
Бургас.
От 18.00 часа в постройката на Община Бургас ще бъде разгласен тазгодишният притежател на огромната премия от Националния книжовен конкурс " Христо Фотев ". Събитието ще се излъчва онлайн във фейсбук страницата на Общината.

***
Варна.
От 18.00 в храм „ Св. Блаж. Ксения Петербургска " ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е проведено от Българската православна старостилна черква.

***
Варна.
От 18.00 ч. в храм „ Св. Троица " ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е проведено от Българската православна старостилна черква.

***
Разлог.
От 9.00 ч. в храм " Св. Благовещение " в град Разлог Неврокопският митрополит Серафим ще оглави Архиерейска света Литургия на Благовещение.

***
Шумен.
От 10.00 часа началникът на полицейското ръководство в Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов ще се срещне с жителите на село Златна равнища на 25 март в постройката на кметството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР