*** София. От 11:00 часа в централата на ПП АБВ на улица

...
***
София.
От 11:00 часа в централата на ПП АБВ на улица
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 22 септември 2022 г.

***

София.

От 11:00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица " Врабча " 23, ще се организира конференция на Политическа партия АБВ. Темата е " Платени и получени от България ваксини - дарени, унищожени. Оценка за дейностите на българските управляващи в пандемичните условия. "

***

Видин.

От 11.00 часа в Конферентния център на Областната администрация (ул. " Дунавска " №6), служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще направи мобилна приемна с регионалния шеф на Видин Огнян Михайлов по отношение на опциите за кандидатстване по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) и структурните фондове на Европейския съюз.

***

Видин.

От 17.00 часа на Площад пред трагичен спектакъл в гр. Видин ще се организира събитие отдадено на хазартна взаимозависимост. В рамките на събитието ще бъде показана Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2022 година, както и Проектът " BET-Treat for the Bet-Enemy " - неговите цели, осъществени действия и реализирани резултати.

***

Разград.

От 10.00 часа в Спортен комплекс " Каменица Арена ", ще се организира футболната конкуренция за купата на БМФ Порт Бургас 2022.

***

с. Брежани.

16.00 часа в кметство Брежани, картинната изложба на съдружие " Хора и обичаи ", огромната българска писателка Здравка Евтимова показва новата си книга " Резерват за хора и вълци "

***

с. Герман.

От 11.00 часа в Споделената градинка в Герман, Климатека дружно със Споделена градинка в село Герман провеждат работилница " Как да си създадем биовъглен сами в градината? "

***

Сливен.

От 09.00 до 18.30 часа, производители от Сливен и района си дават среща на 8-ия фермерски пазар. Обичайно, той ще се организира пред постройката на Общината.

***

Сливен.

От 11.00 часа от " Розова градина ", ще започва интернационалния планински маратон " Хайдушки пътеки "

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в спортната зала по битка до 9 ОУ " Веселин Ханчев " в Стара Загора ще бъде обещано началото на 17-тото издание на шампионата в памет на Недьо Ранчев. Организаторите от клуба, носещ името на инж. Ранчев, чакат към 150 джудисти от Хасково, Панагюрище, Сливен, Бургас и други.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР