*** София. От 11.00 часа в Националния военноисторически музей ще бъде открита

...
***
София.
От 11.00 часа в Националния военноисторически музей ще бъде открита
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 24 ноември 2022 г.

***

София.

От 11.00 часа в Националния военноисторически музей ще бъде открита изложбата " София - 100лица в Балканската война ".

***

София.

Oт 15.00 часа в постройката на Министерство на външните работи ще се състои постоянен брифинг за медиите на заместник-министъра на външните работи и представител Костадин Коджабашев.

***

Благоевград.

Пресконференция на Радослав Тасков-председател на Общински съвет Благоевград, ще се състои на от 11:00 часа в зала № 5 на община Благоевград.

***

Бургас.

В залата на Апелативната прокуратура ще се организира взаимна среща сред Окръжният прокурор на Бургас - Георги Чинев, регионалния шеф на Бургаска област, кметовете на всички 13 общини, шефа на ОДМВР - Бургас и началниците на районни ръководства, по време на която ще бъдат разисквани равнищата на другите типове престъпност в района.

***

Бургас.

От 18.00 часа в зала " Георги Баев " на Културен център " Морско казино " зам.-кметът на Община Бургас по просвета, туризъм и спорт Диана Саватева ще показа своята трета авторска книга - стихосбирка, озаглавена " Капка, изпреварила дъжд ".

***

Бургас.

От 18.00 часа в Дома на писателя следва премиера на книга с литературна рецензия от Иван Сухиванов. Представя: Денчо Михов.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще бъде показан авторският театър " Петък вечер " с режисьор Ивайло Ненов.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Държавната опера ще стартира " Пиацола - последният концерт ".

***

Кюстендил.

От 11.00 часа възпитаници от Кюстендил ще гостуват в РСПБЗН - Кюстендил, ще приказват с домакините за специалността на пожарникарите, по какъв начин да не се позволяват пожари и по какъв начин се реагира при зародил пожар.

***

Враца.

От 11.00 часа във Враца президентът Румен Радев ще взе участие в церемонията по откриването на нов цех за автомобилни съставни елементи на водеща компания в тази сфера.

***

Велико Търново.

От 9:00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет - Велико Търново.

***

Велико Търново.

От 16:00 часа в Детски център " Роси " ще бъдат наградени деца, взели участие в Конкурс за детска рисунки на тематика " Не на насилието ", проведен от Център за социална поддръжка. Събитието е във връзка Световния ден срещу насилието над дами (25 ноември) и Световния ден срещу насилието над деца (19 ноември).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР