*** София. От 10.00 часа в сградата на Направление Архитектура и градоустройство

...
***
София.
От 10.00 часа в сградата на Направление Архитектура и градоустройство
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 октомври 2022 г.

***

София.

От 10.00 часа в постройката на Направление " Архитектура и градоустройство " на ул. " Сердика " 5, ще бъдат оповестени резултатите от международения конкурс за абстрактен план за създаване на пешеходен мост над ул. " Бяла църква "

***

София.
От 11.00 часа в Пресклуб Българска телеграфна агенция, изпълнителният съвет на Политическа партия " Продължаваме промяната " ще даде конференция. Ръководството на партията ще даде информация и мнения по настоящи тематики.

***

София.
От 18.30 часа в Централно предверие на Националната библиотека " Св.св. Кирил и Методий " ще се празнува Международния ден на музиката с концерт на Сузана Клинчарова

***

Благоевград.
От 9.30 часа в зала " 22-ри Септември ", ръководителят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, привиква постоянно съвещание

***

Варна.
От 9.30 часа в Спортна зала - Варна ще се организира 15-тата по ред разпродажбата Между другари. Събитието ще продължи до 9-ти октомври.

***

Варна.
От 10.30 часа в Grand Mall пред ресторант Massa Kitchen - ет.2, ще се организира конференция преди откриването на ТУ-РИЗЪМ ЕКСПО 2022

***

Враца.
От 10.15 часа в СУ " Козма Тричков " -гр.Враца ще бъде открита Детско полицейско ръководство.

***
Девин.
С двудневни прояви Дeвин ще празнува своя празник и ще означи 110-та гoдишнина oт оcвoбoждeниeтo на града и района от турско иго. Празничната стратегия започва през днешния ден с детски футболен шампионат, който ще се организира на спортната площадка в кв. " Врътлек " от 12:00 часа. От 19:00 часа ще се състои представлението на Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов " - Смолян, " Почти божествена комедия ". Той ще бъде игран на сцената на Дома на културата в града, като всеки искащ ще може да го гледа - вход свободен.

***

Добрич.
От 17.30 ч. - 20.30 часа в Младежки център - Добрич, предверие, ще се организира вечер на настолните игри " Да поддържаме връзка действително, а не виртуално "

***

Добрич.
От Регионална библиотека " Дора Габе ", Обща читалня ще се състои Витрина във връзка 130 години от рождението на Марина Цветаева, съветска поетеса и писателка /1892 - 1941/

***

Пловдив.
От 14.00 часа в състезателен комплекс към Младежки център Пловдив, намиращ се на гребна база,Национална асоциация за развиване и поддръжка провежда огромно младежко спортно събитие по план " Бъди в сигурност в интернет "

***

Русе.
От 11.00 часа в постройката на Дирекция " Речен контрол - Русе ", Изпълнителна организация " Морска администрация ", ул. " Пристанищна " № 20, българската и румънската морски администрации ще проведат заключителна среща по отношение на приключването на план " Повишаване на транспортната сигурност в общия българо-румънски сектор на река Дунав, посредством възстановяване реакцията при бедствени обстановки чрез трансгранично съдействие " - Danube Safety Net.

***
Смолян.
От 12.00 часа в зала 115 на Областна администрация - Смолян ще се организира встъпителна конференция по Проект " Инициатива за капитализиране на вероятностите на туризма в района " с акроним " CapTout ".

***

Стара Загора.
От 12.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Tворческият колектив " На улицата ". Темата е: Нов любителски киноклуб стартира работа по интернационален кинофестивал в Стара Загора.

***

Стара Загора.
От 11.00 часа в НЧ " Димитър Наумов 1908 ", с. Преславен, ще се състои литературно четене на Дружеството на писателите в Стара Загора

***

Стара Загора.
От 12.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция във връзка Договор за съдействие ще подпишат шефовете на Драматичен спектакъл " Гео Милев " и НУМСИ " Христина Морфова " - Светла Тодорова и Красимир Къшев

***

Стара Загора.
От 17.30 часа в Република България " Захарий Княжески ", ще се състои разкриване на Есенни литературни дни 2022

***

Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен спектакъл ще бъде показан мюзикъл по романа на Виктор Юго и музика на Рикардо Кочанте " Есмералда / Парижката света Богородица "

***

Шумен.
От 17.30 часа на I етаж на ХГ " Елена Карамихайлова " - Шумен, Юбилеен концерт във връзка 20 години от основаването на колегиум за камерна музика " АРСМУЗИКА ШУМЕН "

***
Шумен.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ " Васил Друмев " ще се състои постановката " Това не е спектакъл "

***

Шумен.
От 19.00 часа в кино зала " Антракт " на ДКТ " Васил Друмев " ще се състоят кинопрожекции " Кино и вино "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР