София. От 10.00 часа в Медико-биологичен комплекс (вътрешен двор), ул. Здраве

...
София.
От 10.00 часа в Медико-биологичен комплекс (вътрешен двор), ул. Здраве
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 26 септември

София.

От 10.00 часа в Медико-биологичен комплекс (вътрешен двор), ул. " Здраве " 2 ще се състои тържествено разкриване на образователната 2022/2023 година

София.

От 10.00 часа в Министерството на правораздаването ще се организира брифинг на тематика визитата на задача на Венецианската комисия и идния избор на шеф на Националната следствена работа.

София.

От 10.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира пресконфернеция, на която ще бъдат огласени данни от социологическо проучване на организация " Омега Рисърч ". Участници: проф. Нако Стефанов, Йордан Гергов, Светозар Съев, Димитър Байрактаров, Райна Стаменова, Елена Нонева, адв. Иван Денев.

София.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Съюзите на учените (СУБ), на физиците (СФБ), на математиците (СМБ) и на химиците (СХБ) в България във връзка Международната година на фундаменталните науки за стабилно развиване и Европейската нощ на учените.

София.

От 13.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на клуб " Политическа академия " се срещна с българските жители в доста градове на страната и инициира диспути по фундаментални въпроси за гражданското посланичество, публично значимите тематики и същинските решенията за излаз от дълбоката политическа и институционална рецесия, в която се намира българската държавност.

София.

От 13.00 часа в Хотел Балкан, зала " Роял ", ще се организира събитие на секция: " Единен пазар, ползване и произвеждане " (INT секцията) на Европейския стопански и обществен комитет (ЕИСК) и Асоциация на индустриалния капитал в България на тематика: " МСП, предприятия на обществената стопанска система, занаяти, свободни специалности: благоприятни условия и провокации на зеления преход ".

София.

От 15.00 до 17.00 часа в СОБАЛ " Пентаграм ", във връзка Световния ден на ретината, ще се организира взаимна самодейност на Специализирано очна болница " Пентаграм " и пациентската организация " Ретина България ", които провеждат безвъзмездни очни прегледи.

София.

От 15.00 часа в Посолството на Република Полша в София, ул. " Хан Крум " №46, ще бъде открита изложбата " Мамо, аз не желая война! ". Изложбата ще открият посланикът на Република Полша в България Мачей Шимански и посланикът на Украйна в България Виталий Москаленко

София.

От 18.30 часа в Зала 3 на Национален замък на културата (пл. " България " 1, София), Със своите записки " Свидетелства за прехода 1989-1999 година " Иван Костов стартира да приказва за сложния път за модернизирането и европеизирането на България. Три години по-късно продължава описа си за българския преход като разкрива на читателя по какъв начин наподобява " Политиката от вътрешната страна ".

Бургас.

От 20.00 часа на фасадата на ЖП ГАРА - Бургас, ще стартира грандиозно 3D видео-мапинг шоу слага началото на тазгодишното издание на фестивала за модерно изкуство ВОДА

Варна.

От 10.00 часа в двора на университета, пред постройката на Ректората ще се организира формалното разкриване на академичната образователна година на Технически университет - Варна.

Варна.

От 11.00 часа в постройката на Юнашкия салон - гр. Варна ще организира конференция, във връзка осмият интернационалния клубен шампионат по пожароприложен спорт за купа " Одесос ".

Варна.

От 14.00 часа на територията на " Градски превоз " ЕАД - Варна, ул. " Тролейна " №48, след ще бъдат доставени отпечатаните за област Варна изборни бумаги и 405 600 бр. бюлетини.

Варна.

От 19.00 часа в Градската художествена изложба, под мотото " Имена от бъдещето " оценената към този момент от варненската аудитория цигуларка Йоанна Русева ще гостува дружно с пианиста от Франция Гийом Венсан. В програмата на концерта на 26 септември в Градската художествена изложба са произведения главно от френски и български композитори.

Плевен.

От 08.00 часа в постройката на Областна администрация ще бъдат получени изборните бумаги по отношение на производство на изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година В същия ден по утвърден от Областния шеф на Област Плевен Иван Петков график, от 13:00 часа ще стартира раздаването им на 11-те общини от Област Плевен.

Плевен.

От 14.00 часа в заседателната зала на Областна администрация Областният шеф на Област Плевен Иван Петков привиква работна среща по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите за народни представители.

Шумен.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на чиновници на Археологическия музей във Велики Преслав във връзка проведен информативен ден за работата си по плана " Новото зарево на Симеоновия Златен Век ", който ще извършват с финансовата поддръжка на Националния фонд " Култура ". Информационният ден след конференцията ще продължи в Археологическия музей във Велики Преслав.

Предизборни събития:

София.

От 9.00 до 16.00 часа ще се организира Демонстрационно пробно гласоподаване с машина на ет. 2 на ДКЦ 25 в ж.к. " Младост 3 ".

София.

От 12.00 часа в Българска телеграфна агенция София ще се организира изключителна конференция на " Възраждане ". Тема: Сигнал на " Възраждане " до ЦИК, ДАНС и Прокуратурата във връзка със подозрения за операция на изборите в Турция.

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители в парк " Студентски ".

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители пред магазин " Фантастико " на ул. " Нишава ".

София.

От 15.00 до 19.00 часа ще се организира Демонстрационно пробно гласоподаване с машина в районен съд на Българска социалистическа партия - Подуяне (ж.к. " Суха река " бл. 11, вх. 1).

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители в парк " Заимов " и в Докторската градина.

София.

От 18.00 часа, в салона на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - София (ул. " Леге " №10, ет. 1) ще се организира Творческа вечер на писателите Боян Ангелов и Боян Бойчев.

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на метростанция " Княгиня Мария Луиза ", излаз към Пета градска болница.

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на метростанция " Хан Кубрат ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР