*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 23 октомври

*** София

От 10:00 часа ще се организира съвещание на Министерски съвет.

От 10:00 часа, в двора на Детска градина " Снежанка " /ул. " Илинден " 5, под басейн Олимпия/ ще се организира обичайният състезателен празник на образователното заведение.

От 10:00 часа, зала „ Пресцентър " на Министерство на труда и обществената политика, заместникминистърът на труда и обществената политика Лазар Лазаров ще открие заключителна конференция по план " Развитие на националната система за оценка на компетенциите MyCompetence ".

От 11.00 часа в Гранд хотел София, зала „ Триадица ", ще бъдат показани резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари за 2- рото тримесечие на 2019 година

От 11:00 часа в зала „ Роял " на хотел " Балкан ", ще бъде показан вторият годишен отчет от националния проучвателен план SDIndex (Safe Drive Index/Индекс за безвредно шофиране).

От 14:00 часа в Руския-културно информативен център ще се организира конференция на съветски кинематографисти, отдадена на откриването на Седмица на съветското кино в България.

От 16.45 часа в Народната библиотека „ Св.Св. Кирил и Методий " ще се организира приемна с присъединяване на лидера на листата на АБВ Ивайло Калфин и посетители.

От 18:00 часа на „ Пиротска " -5, Македонски дом, МНИ, втори етаж, Голяма зала, ще се организира лекция на тематика: „ Съвместната историческо-образователна комисия с Р. Северна Македония в светлината на решението на Европейски Съюз за отсрочване на договарянията за участие ". Ще ни гостува още веднъж доцент доктор Наум Кайчев, заместник-председател на българската част на комисията.

*** ГКПП-Станке Лисичково

От 13.00 часа, ГКПП-Станке Лисичково, министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще организира работна среща с сътрудника си от Република Северна Македония, министър Оливер Спасовски.

*** Видин

От 12.30 часа, в залата на Общинския съвет заместник-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов ще награди отличилите се участници в XVI-то издание на Димитровденското математическо съревнование.

*** Враца

От 10.00 часа в база 2 на ДКЦ-1 /Втора градска поликлиника/ ет. 2, ще бъде публично открит
профилиран кабинет по репродуктивно здраве.

*** Кюстендил

От 09.30 часа в Областна администрация ще бъде отворено помещението за предпазване на бюлетините, които ще бъдат разпределени на деветте общински администрации.

*** Панагюрище

От 17.30 часа в национално читалище „ Виделина - 1865 ", ще се състои презентация: „ Можем ли да излекуваме рака? ", която ще бъде показана като част от самодейността „ Училище за пациенти " от доктор Росица Кръстева, шеф на Онкологичен център „ Уни Хоспитал ".

*** Пловдив

В 10.30 часа в пространството сред булевардите " Източен " и " Княгиня Мария-Луиза " ще се състои откриването на нов парк.

В 11.00 часа в постройката на ОДМВР ще се организира брифинг с присъединяване на зам.-директора комисар Димитър Събчев и началника на отдел " Охранителна полиция " комисар Венелин Младенов. Те ще оповестят детайлности към основаната организация за защита на реда при осъществяване на изборите на 27 октомври.

*** Шумен

10:00 часа на брифинг в ОДМВР- Шумен. Ще ви осведомяваме за готовността на регионалната дирекция по отношение на идните избори.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на вицепрезидента на КНСБ
Пламен Нанков и на националния секретар на синдиката Огнян Атанасов във връзка проведени дискусионни конгреси в страната „ Арена работеща България " на тематика „ Фирмени политики за държание на чиновниците в обществените мрежи ", с присъединяване на жители, служащи и чиновници, представители на неправителствения бранш, институции и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР