*** София От 10.00 часа кандидатът за втори мандат за

...
*** София От 10.00 часа кандидатът за втори мандат за
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 12 септември

*** София

От 10.00 часа претендентът за втори мандат за ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще упражни правото си на глас за избор на ръководител на партията в СИК 1 на регион „ Оборище “.

От 10.00 часа в Центъра за подготовка на възпитаници за олимпиади на бул. „ Драган Цанков “ 21А ще се организира VIII Национална конференция за световно обучение „ Глобални компетентности за резистентен свят “.

От 10.30 часа в Южния парк ще се организира събитие на БЧК за отбелязване на Световния ден на първата помощ.

От 15.00 часа пред Народния спектакъл ще бъде обещано началото на септемврийската стратегия на Литературните направления в София.

*** Банско./ околност Радонова пусия

От 13.00 часа в местността Радонова пусия ще се състоят панихида в църквата „ Света Богородица” и курбан във връзка 117-та годишнина от героичния героизъм на четата на Радон Тодев.

*** Бургас

От 8.00 ч. на Централния плаж ще се организира Национален шампионат с задгранично присъединяване по махленски баскетбол по лицензираната система на ФИБА Европа.

От 11.00 ч. в Приморски парк до Експозиционен център „ Флора “ ще се проведат начинания в границите на Фестивала на рибата и виното.

*** Добрич

От 12.00 часа в Народно читалище „ Мевляна – 2012 година “ ще се състои разкриване на галерия „ Вълшебства върху стъкло “.

*** Кюстендил

От 11.00 часа на сцена „ Базиликата” в лесопарк „ Хисарлъка” ще бъде намерено седемнадесетото издание на Международния детски музикален фестивал „ Златни ябълки”.

От 14.00 часа в двора на Регионален исторически музей ще бъде дарена реорганизация на носията на воеводата Ильо Марков.

*** Ловеч./ село Добродан

От 9.00 часа в храм „ Св. Димитър “ в село Добродан ще бъде отслужена Архиерейска Златоустова света Литургия.

*** Пловдив

От 11.00 ч. в мол „ Марково тепе “ в Деня на специалностите децата ще имат опция да се срещнат от близко с работата на полицията.

*** Трявна

От 17.30 ч. президентът Румен Радев ще организира среща с управлението на Общината във връзка националните Славейкови празници.

От 17.45 ч. президентът ще сервира цветя пред паметниците на Пенчо Славейков и на Петков Славейков.

От 18.00 ч. на площад „ Капитан дядо Никола “ той ще произнесе слово на Славейковата вечер. Програмата планува награждаване на лауреатите на Националния конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови разкриване на изложбата Учители и възпитаници “ и Петко и Пенчо Славейкови, разкриване на изложбата „ Учители и възпитаници “ и празничен концерт.

*** Хасково

От 10.00 часа на пл. „ Свобода “ ще се организира ревю на ретро коли.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР