***София.От 10.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе осмата

...
***София.От 10.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе осмата
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 ноември

***
София.
От 10.00 часа посредством платформата Zoom ще се организира осмата научна сесия на Ученическия институт на Българска академия на науките.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Борислав Димитров, Атанас Атанасов и още 7 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Николай Мечков, Златко Кънев и още 5 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Hyatt Hotel Regency Sofia ще се организира Investor Finance Forum - най-голямата финансова и капиталова конференция за България и района.

***
София.
От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Руслан Любомиров, Йордан Кирилов и още 5 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мухаммад Юсуф за кумулиране на наказванията.

***
София.
От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Николай Сирашки, Асен Макавеев и още двама души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 19-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Бисер Петров, Стоян Асенов, Людмил Маринов и Илия Несторов, упрекнати за изудване.

***
София.
От 14.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Цветомир Георгиев Иванов за кумулиране на наказванията.

***
София.
От 19.00 часа в спектакъл „ Азарян " ще се състои премиерата на авторския музикален театър „ Моят глас " на Камелия Тодорова.

***
Смолян.
От 19.00 часа в Родопския трагичен спектакъл ще бъде показана постановката „ Ще те накарам да се влюбиш ".

***
Шумен.
От 19.00 часа в огромна зала на ДКТ „ Васил Друмев " ще бъде показана постановката „ Дойдох си " от Йонка Илиева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР