*** София От 09:00 часа в зала „Проф. Марин Дринов

...
*** София От 09:00 часа в зала „Проф. Марин Дринов
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 17 октомври

*** София

От 09:00 часа в зала „ Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките, ще се организира интернационалната конференция на тематика: настоящите проблеми в проучването на нематериалното културно завещание и приносът на учените от Българска академия на науките в използването на Конвенцията на ЮНЕСКО от 2003 година

От 10.00 часа, в ректората на Национална спортна академия „ Васил Левски " президентът Румен Радев ще открие конференция „ Спортът, децата и бъдещето " с присъединяване на водещи специалисти в региона на медицината, логиката на психиката, педагогиката, физическото образование.

От 10.00 часа, в ректората на Национална От 13:00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча " -23., ще се организира конференция на партията.

От 10:30 часа зам.-кметът на София Дончо Барбалов ще посети 5 МБАЛ, където със средства на Следствен отдел към окръжна прокуратура е закупена и действа нова здравна инсталация.

От 14.00 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще награди с оценки шестима изтъкнати българи.

От 14.00 часа на постоянен брифинг на Централната изборна комисия по отношение на подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове, планувани на 27 октомври 2019 година

От 15.30 часа президентът Румен Радев ще се срещне на „ Дондуков " 2 с генералния секретар на „ Репортери без граници " Кристоф Делоар.

*** Благоевград

От 11.00 часа в карето сред улиците „ Хилендар " Александър Стамболийски " № 24 ще се състои формалното разкриване на нова детска площадка, построена от Общината с финансовата поддръжка на „ ЧЕЗ Електро България " АД.

*** Варна

От 12.30 ч. в Голямата зала на хотел „ Адмирал " в курорта „ Златни пясъци " ще се организира конференция във връзка Годишната национална конференция МОРЕ -Мултидисциплинарни Онкологични Разговори и Екстракти.

*** Карлово

От 16.30 часа в Обредния дом, Българска търговско-промишлена палата провежда публично разкриване и тържествено освещаване на къща „ Иван Грозев ", ще бъде показана експозиция за живота и активността на карловския бизнесмен и фабрикант Иван Грозев.

*** Ловеч

От 14:30 часа на алея „ Баш Бунар ", Световен ден на ходенето се провежда в Ловеч.

*** Перник

От 10:00 часа в зала „ Панорама ", ще се състои образование от страна на ЦИК към Общинските изборни комисии (ОИК) по отношение на провеждането на изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 година

*** Пловдив

В 09.30 часа в централния офис на ГЕРБ ще се състои конференция с присъединяване на народния представител и член на ИК на ГЕРБ Менда Стоянова, претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов и Тони Симидчиева от Съюз на демократичните сили - Пловдив.

*** Русе

От 11.00 часа в зала „ Свети Георги " на Областна администрация Русе ще се организира съвещание на Постоянно настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Смолян

От 09.00 часа в Сесийната зала на Общината ще се организира съвещание на Общинския съвет.

От 10.00 часа в 101 Алпийски полк ще се организира ден на отворените порти.

От 11.00 часа от площад „ България " до площад „ Свобода " ще се организира ученическа лекоатлетическа щафета „ 107 години от Освобождението на Родопите ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР