*** София. От 09.00 часа в централата на КНСБ на бул. Македония

...
***
София.
От 09.00 часа в централата на КНСБ на бул. Македония
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 6 юли 2022 г.

***

София.

От 09.00 часа в централата на КНСБ на бул. " Македония " 1, зала " Европа ", ет. 2, ще се организира семинар на синдикатите от Балканския район " Добри работни места и обективен преход в балканските страни ".

***

София.

От 10.00 часа Министерският съвет ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 11.00 часа на Метростанция Стадион Васил Левски, самостоятелният общински консултант Борис Бонев ще показа взаимен план на Спаси София, ДЗИ и Метрополитен за оборудването на всички метростанции с нови съвременни и красиви велопаркинги.

***

София.

От 12.00 часа пред входа на Метростанция „ Национален стадион Васил Левски “ ще се състои показване на най-новата осведомителна услуга на Столична община – тъчскрийн LCD-екрани (инфотабла)

***

София.

Oт 19.30 часа президентът Румен Радев ще взе участие в церемонията по връчване на премиите „ Банка на годината “.

***

Благоевград.

От 19.00 часа, в залата на Камерна опера – Благоевград е дълго чаканата премиера на една от най-популярните комедийни опери - " Дон Паскуале “ на Гаетано Доницети в прочит на Камерна опера – Благоевград.

***

Бургас.

От 11:00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще бъде показано специфичното печатно издание „ Плувните спортове в Бургас – начало и настояще “.

***

Бургас.

От 15.00 часа в профилираната шатра, ситуирана покрай Социалния патронаж ще се организира публично разискване за идното възобновяване на зеленото пространство на ул. „ Оборище “ до паркинг „ Гурко “, гр. Бургас.

***

Варна.

От 10.00 часа ще се организира боен обред по случай 131-та годишнина от рождението на контраадмирал Иван Вариклечков, в който ще вземат участие Представителният духов оркестър и почетен часовой от Военноморски сили.

Пред орелефа на бележития български адмирал, до постройката на Щаба на Военноморски сили, ще бъдат отдадени военни почести и ще бъдат поднесени венци и цветя.

***

Варна.

От 12.30 часа в Окръжен съд – Варна в зала 109, ет. 1 ще бъде произнесена присъдата по делото за убийството на DJ Теди.

***

Варна.

От 13.30 часа пред Щаба на Военноморските сили ще се организира боен обред по посрещане на шефа на Бреговата защита на Република Грузия капитан I сан Рамаз Папидзе.

След края на ритуала командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов и капитан I сан Папидзе ще създадат изказвания и ще отговорят на въпроси на публицисти.

***

Варна.

От 17.00 часа пространство ReBonkers и Фондация ДОМА Арт показват изложбата Завъртане на Времето / Turn Back Times с присъединяване на 19 актьори от Варна, България, Съединени американски щати, Холандия, Германия, и Франция. Събитието е сериозен коментар към забързаната действителност на актуалния свят, удавен в консумация, моментно задоволство, и претрупана, повърхностна връзка.

***

Добрич.

От 18.00 часа в Огледална зала „ Нели Божкова “, Община Добрич провежда Паметна вечер в чест на Стоянка Мутафова! Споменът за обичаната актриса и кралица на театъра, ще бъде показан от Мария Статулова.

***

Русе.

От 14.00 часа в зала " Русе " на Историческия музей ще се състои откриването на изложбата " Банките в Русе " на Регионален исторически музей - Русе.

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69 на посетители ще бъдат специалистите от Европа Директно Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа на сцената на Държавна опера – Стара Загора ще се организира взаимен балетен концерт от школите при Читалище „ Родина 1860 “, ДЮССИ „ Allegra”, DS Caribe, „ Феерия “, „ Па Де Кре “ и „ Терпсихора “.

***

Търговище.

От 11.00 часа, онлайн във фейсбук страницата си, кметът на Търговище доктор Дарин Димитров ще дава отговор на въпроси на жителите

***

Хасково.

От 10.30 часа в Детски отдел на Регионална библиотека „ Христо Смирненски “ ще се състои разкриване на „ Лято в библиотеката” с книгата на Джулия Доналдсън „ Грозната петорка”

***

Шумен.

От 10.00 часа в кв. „ Тракия “ на ул. „ Странджа “ пред блок № 2 ще бъде осъществен монтажът на първите два подземни контейнера за събиране на смесени битови боклуци.

Ще бъде направена и проява по какъв начин ще се употребяват новите съдове.

***

Шумен.

От 17.30 часа в къща „ Бучевинови “ ще бъде открита годишна галерия на школата по дърворезба към ЦПЛР-ОДК „ Анастас Стоянов “ с учител Ангел Минчев
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР