*** София От 09.00 часа в „Св. Вмчца Неделя“ ще

...
*** София От 09.00 часа в „Св. Вмчца Неделя“ ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 7 юли

*** София

От 09.00 часа в „ Св. Вмчца Неделя “ ще стартира Архиерейска св. Литургия.

От 09.30 ч. в заседателната зала ще се организира съвещание на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.

От 10.00 часа в главната постройка на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ на бул. „ Акад. Иван Гешов “ 15 ще се състои формалното разкриване на новия ядрено-магнитен резонанс, който беше инсталиран в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “.

От 11.00 часа в Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий “ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде посетител на откриването на изложбата „ Българийо, аз всичко тебе дадох… “, отдадена на 170 години от рождението на Иван Вазов.

От 11.00 ч - в пресклуба на Българска телеграфна агенция БСК ще даде конференция, отдадена на опциите и проблемите в региона на енергийната успеваемост за индустриални консуматори.

От 11.45 часа в Министерството на външните работи Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще одобри министъра на външните работи и интернационалното съдействие на Италия Луиджи Ди Майо. В 13:00 часа дваматаминистри ще създадат изказвания за медиите.

От 12.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира ремонта на бул. “Асен Йорданов “.

От 12.00 в централата на партията на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция на Политическа партия АБВ.

От 13.30 ч. Бюрото на Европейския парламент в България провежда онлайн брифинг за публицисти по отношение на идното пленарното съвещание на Европейския парламент (8-10 юли) по тематиката за пакета „ Мобилност “.

От 15.00 часа, на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще организира среща с министъра на външните работи и интернационалното съдействие на Италианската република Луиджи ди Майо.

*** Бургас

От 13.30 часа пред постройката на ОДМВР – Бургас комисар Неделчо Рачев ще даде информация по отношение на засилените полицейски инспекции през трите отминали дни (петък –неделя) по линия на пътната сигурност, както и по отношение на ограниченията, подхванати по новия пътен сектор - обхода на Поморие.

*** Видин

От 11.00 часа в залата на РУО – Видин началникът на РУО – Видин ще показа резултатите от НВО седми клас – 2020 година

*** Плевен

От 10.00 ч. в зала „ Хипократ “ ректорът на МУ-Плевен проф. доктор Славчо Томов ще даде брифинг с разбор на кандидатстудентска акция 2020.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР