*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 5 юни

*** София

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 10.00 часа общинският консултант Васко Тодоров и представители на управлението на организацията на Българска социалистическа партия в „ Люлин “ ще проведат среща с жители на тематика: „ Има ли решение казуса с дефицита тук-там в детските заведения в региона “.

От 17.00 часа пред Американското посолство ще се състои събитие в поддръжка на опитите за възобновяване на гражданския и етническия мир в Съединени американски щати.

*** Благоевград

От 10.00 часа от Посетителски-информационен център – Благоевград Дирекция „ Национален парк „ Рила “ ще излъчи онлайн показване на неповторимото биологично многообразие на предпазената територия във връзка Световния ден на околната среда, което ще бъде налично на страницата на парка във „ Facebook “.

*** Бургас

От 13.00 часа Бургаският свободен университет провежда Международната научна конференция „ Дигитални трансформации, медии и публично включване “ под формата на уебинар.

От 18.00 часа в изложба „ Георги Баев “ на бул. „ Демокрация “ № 6 ще се организира среща на самостоятелния културен бранш в Бургас „ Нека поговорим “ – област „ Изобразителни изкуства “.

*** Казанлък

Пред постройката на Общината ще се състои церемониален обред по издигане на знамето на Казанлък, с което ще стартират формалните прояви за отбелязване на празника на града.

*** Пловдив

От 18.45 часа на стадион „ Локомотив” министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще посети първия мач при подновяването на футболното състезание в Първа лига сред тимовете на „ Локомотив” - Пловдив и „ Етър” – Велико Търново.

*** Търговище

От 10.30 часа на сцената на пл. „ Свобода “ ще се състои концерт навън на Духовия оркестър към Община Търговище.

*** Шумен

От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще се организира съвещание на Постоянна комисия „ Младешки действия и спорт “.

*** Ямбол

От 17.30 часа в изложба „ Стойчев “ ще бъде показана галерия, отдадена на 11- та годишнина от основаването на Арт изложба „ Стойчев “ и на Деня на Ямбол – Свети Дух.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР