*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 29 януари

*** София

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 09.30 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Г. Г., Д. Г., Е. С., И. Т., К. М., М. Д., М. Т., Т. С., И. Л. и К. Г., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа в постройката на Министерския съвет ще се организира постоянното държавно съвещание.

От 10.00 часа в постройката на „ Пътна полиция “ на ул. „ Лъчезар Станчев “ 4 ще се организира конференция във връзка самодейността под надпис „ Отрази светлината “.

От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ц. В., А. П., И. З., Г. Х., Г. З., Е. С., Е. И., Р. С., С. Г., С. С., М. Г., К. Х., М. П., М. Д., Б. К., Ц. Г., Р. С. и С. В., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против С. Г., упрекнат в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 часа в Централната поща на ул. „ Гурко “ 6 основният изпълнителен шеф на „ Български пощи” ЕАД Деян Дънешки ще пусне в приложимост пощенско-филателно издание на тематика „ Китайска нова година – Година на Металния плъх “.

От 11.00 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против П. П., С. Г., Л. Д., А. С. и Р. М., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 12.00 часа на площад „ Народно заседание “ ще се организира народен митинг на представители на българския бизнес против Наредба Н-18.

От 13.30 часа 20-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против В. Р., Г. Г. и Д. Г., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Р. К., Г. П., В. П., Г. С., Т. А., С. Г., П. И., Р. П., Г. Г., Р. Р. и Я. Я., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против С. С., С. Т., К. С., Й. М. и С. С., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа в Голям Колегиум на Министерство на земеделието, храните и горите ще бъде изтеглен жребият за установяване на 7-те двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат подкрепяне по Кампанията „ Посади надежда”.

От 14.30 часа на ул. „ Позитано “ 20 ще се организира конференция, на която ще бъде показано послание по отношение на идния конгрес на Българска социалистическа партия.

От 15.00 часа в ГДНП ще се състои брифинг за положението на пътнотранспортния травматизъм в страната при започване на годината.

От 15.30 часа в зала 134 на пл. „ Княз Александър I “ №1 Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове ще изслуша заместител министърпредседателя Томислав Дончев по отношение на постигнатия прогрес при създаването на стратегическите и програмните документи на Република България за ръководство на средствата от Европейския съюз за новия програмен интервал 2021 – 2027 година

От 16.45 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще се срещне с външния министър на Кралство Саудитска Арабия принц Фейсал бин Фархан Ал Сауд.

От 18.00 часа в Литературен салон „ Леге 10 “ ще се организира креативна вечер, отдадена на поета Георги Константинов.

От 18.00 часа в ОКИ „ Красно село “ в кв. „ Хиподрума “ Район „ Красно село “ провежда диалог с жителите за бюджета на региона и бюджета на Столична община.

От 18.00 часа в ресторант „ Лаура “ в постройката на НДК ще се състои тържествено награждаване на лауреатите на премиите „ Еврика” за 2019 година за достижения в науката и за най-хубав млад управител, откривател и фермер.

От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека на пл. „ Славейков” 4 ще се организира ще се организира събитие с Надежда Радулова – стихотворец на януари в Столична библиотека.

От 18.30 часа в Музей „ Борис Христов “ на ул. „ Цар Самуил “ 43 ще се състои концерт на учениците на Анастас Михайлов от Кралските музикални учебни заведения.

От 18.30 часа в зона Гастрономикс в зала 1 на Интер Експо Център ще се състои формалното разкриване на ревюто „ СИХРЕ 2020 “.

От 18.30 часа в спектакъл „ Азарян “ ще бъде показана постановката „ Последният човек “.

От 19.00 часа в Зала „ България “ ще се състои концерт на камерен състав „ Кварто Квартет “, Димо Димов (пиано) и Филхармоничен духов квинтет.

От 19.00 часа в кино „ Люмиер Лидл” ще бъде прожектиран филмът „ Брилянтин” като част от фестивала „ Ах, този мюзикъл”.

От 19.30 часа в театралната зала в Ректората на СУ ще се състои концерт на Емил Вълев и Сибила Серафим.

*** Асеновград

От 17.30 часа в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски “ ще се състои разкриване на галерия живопис на художника Тихомир Панайотов, озаглавена „ Жената, виното, любовта”. Изложбата е първото събитие от Празниците на виното 2020.

*** Благоевград

От 11.00 часа в кабинет 108 на Общината ще се организира конференция по отношение на идната постоянна сесия на Общинския съвет, която ще се състои на 31 януари.

*** Бургас

От 10.30 часа в офиса на инициативната група в Център за административни услуги „ Възраждане “ в комплекс „ Меден рудник “ ще се организира информативен ден за показване на оповестените процедури за асортимент на планове „ Продуктивни вложения в аквакултурите на територията на МИРГ „ Бургас – Камено “. От 14.00 часа ще бъде показана процедура за асортимент на планове „ Рибарски пристанища, кейове за разтоварване, рибни тържища и покрити лодкостоянки на територията на МИРГ „ Бургас – Камено “.

От 12.00 часа в Историческия музей ще се организира конференция с присъединяване на шефа на РИМ – Бургас доктор Милен Николов и основния организатор на Исторически музей – Бургас Иванка Делева.

От 18.00 часа в Галерия „ Неси “ ще бъде показана изложбата „ Сюжети за други сънища “ с графики на Севдалина Проданова.

*** Варна

От 12.00 часа пред Общината ще се организира митинг с искане за отсрочване на влизането в действие на действието на Наредба Н-18 до изчистване на всички съществени проблеми, касаещи използването й, проведен от представители на дребния и междинен бизнес в България, подсилен от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

От 12.00 часа в Общината ще се състои съвещание на Постоянна комисия " Благоустройство и комунални действия " към Общинския съвет.

От 14.00 часа в офиса на Политическа партия „ ГЕРБ “ на ул. „ Георги Бенковски” №1 ще приема жители общинският консултант доцент Антоанета Цветкова, ръководител на непрекъснатата комисия „ Наука и образование” към Общинския съвет.

От 14.00 часа в Община Варна ще се организира съвещание на Постоянна комисия " Архитектура и градоустройство " към Общинския съвет.

*** Враца

От 17.00 часа в дребна зала на ХГ „ Иван Фунев “ ще се организира събитие от 31-вите Зимни четения „ Археологическите открития в раннонеолитно населено място и ритуален център Оходен-Валога през 2019година “. Гост ще бъде Георги Ганецовски.

От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Хиляда метра над морето 3 “ от Петър Маринков.

*** Габрово

От 11.00 часа в Техническия университет – Габрово президентът Румен Радев ще се срещне със студентите и университетския състав на университета. Президентът ще взе участие в полемика на тематика „ България и технологиите на бъдещето – действителни вероятности за съдействие и развиване. Ролята на университетските общности в ръководството на науката “.

*** Добрич

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков “ ще бъде показан спектакълът „ Дамски шивач “ от Жорж Фейдо.

*** Кюстендил

От 11.00 часа от пл. „ Велбъжд “ до паметника на Ильо Войвода ще стартира празнично шествие във връзка 142 години от Освобождението на града. Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на войводата, а в 18.00 часа в залата на читалище „ Братство” ще се състои празничен концерт.

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против някогашния шеф на полицията в Асеновград Димчо Темелков, упрекнат, че е спомогнал на Г. Ш., М. Т., Н. М., В. М. и Г. Н. да избегнат по отношение на тях наказателно гонене.

*** Смолян

От 13.00 часа в зала 201 на Областна администрация – Смолян ще се организира съвещание на Постоянната регионална епизоотична комисия по отношение на открит случай на болестта африканска чума по свинете в региона на Териториално отделение на Държавно горско стопанство – Хвойна.

*** Стара Загора

От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще бъде показан спектакълът „ Мерак” по Николай Хайтов.

*** Търговище

От 11.00 часа от площад „ Свобода “ ще тръгне шествие до паметника на ген. Казимир Ернрот и Морената в квартал „ Вароша “ във връзка 142 години от Освобождението на града. В 11.30 часа ще се организира обред за поднасяне на венци и цветя. От 11.45 часа ще бъде отслужена панихида в храм „ Св. Успение на Пресвета Богородица “. От 17.00 часа, в концертната зала на Центъра за юношески действия и начинания ще се състои музикалната режисура „ Изворът на Белоногата “, с присъединяване на 50 възпитаници от 4 до 7 клас в III ОУ „ П. Р. Славейков “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР