***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното

...
***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 5 ноември

***
София.
От 09.00 ч. ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание. ***
София.
От 09.30 ч. в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет,ул. Eкзарх Йосиф, № 12 Пленумът на Висш съдебен съвет ще организира съвещание.
***
София.
От 10.00 ч. в Гранитна зала в Министерския съвет министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, шефът на СРЗИ доктор Илонка Маева и болнични шефове ще дадат брифинг по отношение на разпространяването на COVID-19 у нас.
***
София.
От 10.30 до 13.00 ч. виртуално ще се организира конференция за Западните Балкани, проведена от евродепутата Илхан Кючюк.
***
София.
От 11.30 ч. в зала 132 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос ще организира съвещание.
***
София.
От 11.30 ч. в зала 142 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите ще организира съвещание.
***
София.
От 14.00 ч. в зала 356 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по енергетика ще организира съвещание.
***
София.
От 14.00 ч. в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление ще организира съвещание. ***
София.
От 14.15 ч. в зала 134 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове
ще организира съвещание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 232 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по защита ще организира съвещание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 130 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред ще организира съвещание.
***
София.
От 14.30 ч. в пленарна зала на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по бюджет и финанси ще организира взаимно съвещание с
Комисията по опазването на здравето и Комисията по труда, обществената и демографската политика.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 248 в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по културата и медиите ще организира съвещание.
***
София.
От 14.30 ч. в зала 1/Източно крило в Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " Комисията по вероизповеданията и правата на индивида ще организира съвещание.
***
Бургас.
От 10.00 до 17.00 ч. на кариера " Горно Езерово " ще се извършат следени взривни работи.
Видин.
От 13.30 ч. в Конферентния център на Областна администрация шефът на МБАЛ „ Света Петка " -Видин доктор Ивета Найденова и доктор Жерар Шабани ще дадат брифинг.
***
Стара Загора.
От 11.00 ч. в зала 2 на Общината ще се организира конференция с общински съветници, вносителите на план на „ Наредба за изискванията и реда за стимулиране на деца с високи достижения в Община Стара Загора ".
***
Стара Загора.
От 13.00 ч. в двора на Клиниката по инфекциозни заболявания Народно читалище " Родина-1860 " и компания " АВ Акустик " ще насочат привет към медицинския екип и пациентите на Клиника по инфекциозни заболявания, в символ на признателност към всички, които се борят на първа линия с вируса Ковид 19.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР