*** София От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание

...
*** София От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 10 септември

*** София

От 09.00 ч. ще се организира пленарно съвещание на Народното събрание.

От 10.00 ч. посредством платформата CISCO Webex Meeting Столичният общински съвет ще организира съвещание.

От 10.30 ч. в постройката на КНСБ на бул. " Македония " 1, ет. 2, зала " Европа " КНСБ и Национална федерация на енергетиците към КНСБ провеждат конгрес на тематика " Социален разговор и групово трудово договаряне в бранш Енергетика ".

От 11.30 ч. в централното предверие на Националния съвет на БЧК на бул. " Джеймс Баучер " 76 ще се състои гала по връчване на подаяние от санитарни стелки и дезинфектанти, предопределени за началните учебни заведения в България.

От 14.00 ч. в постройката на Народното събрание пл. " Княз Александър I " №1, зала 1/Източно крило, Комисията по енергетика ще организира съвещание.

От 16.00 до 18.00 ч. в Регионалния исторически музей ще бъде показана VIата годишна галерия " Археология на София и Софийско ".

От 18.45 ч. в хотел Hyatt Regency Soa, на адрес площад Васил Левски 1, ет. 7, (The Loft) ще се организира нетуъркинг коктейл на Френско-българската комерсиална и индустриална камара по случай началото на новия бизнес сезон, под патронажа на Н.Пр. госпожа Флоранс Робин, дипломат на Франция в България.

*** Благоевград

От 14.00 ч. в зала № 5 на Общината ръководителят на Общински съветБлагоевград Андон Тодоров, провежда постоянна конференция във връзка идното постоянно съвещание на Общинския съвет.

*** Бургас

От 17.00 часа подлезът в региона на трите огромни професионални гимназии - ПГСАГ " Кольо Фичето ", ПГМЕЕ и ПГТ " Проф. Д-р Асен Златаров ", ще бъде публично открит.

*** Велико Търново

От 10.30 в огромната заседателна зала на Общината Националното съдружие на общините в Република България провежда Регионален конгрес за избор на представители на общините от Северен централен район за обмисляне в Регионалния съвет за развиване.

От 10.30 ч. в парк „ Дружба “ ще се състои празник за отбелязване на 10- годшнина на обществената услуга „ Дневен център за пълнолетни лица с увреждания “.

От 10.30 ч. в огромната зала на Общината ще се състои районен конгрес за избиране на представители на общините от Северен централен район в Регионалния съвет за развиване.

*** Кюстендил

От 20.00 ч. на сцена „ Арката” на площад „ Велбъжд”, Стефан Вълдобрев ще показа книгата „ Книга за песните”.

*** Пловдив

От 10.00 ч. в Дом на културата „ Борис Христов “ ще се организира съвещание на Общинския съвет.

*** Разлог

От 11.00 ч. пред постройката на РСПБЗН ще се организира публична гала за разкриване на актуализирани административни здания на полицията и пожарната.

*** Стара Загора

От 14.30 ч. ул. „ Републиканска “ № 26 шефът на ГДПБЗН гл. Комисар Николай Николов ще взе участие в гала за разкриване на реновирана постройка на сектора на пожарната работа в града.

От 10.00 ч. в депото на компания „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД ще се организира информативен ден по плана „ Модернизация и развиване на резистентен градски превоз в град Стара Загора – II фаза “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР