*** София.От 08.15 часа пациентът с травматична луксация и декстропозиция на

...
***
София.От 08.15 часа пациентът с травматична луксация и декстропозиция на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 2 ноември 2022 г.

***

София.
От 08.15 часа пациентът с травматична луксация и декстропозиция на сърцето Здраво, ще посети " Пирогов ". Той ще се срещне с екипа, който го е избавил след тежкия случай, при който се получава тази контузия.

***
София.
09.00 часа в публика 272 на Софийския университет, проф. доктор Даниел Вълчев - декан на Юридическия факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", ще открие Национална конференция " 130 години юридическо обучение в България ".
От 19.00 часа, в Аулата на Университета ще се съберат сегашни и някогашни преподаватели и студенти, ръководители на магистратури и институции, сътрудници от другите правни факултети, сътрудници и другари

***
София.
От 10.00 часа Служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание

***
София.
От 12.00 часа в Пресклуб " България ", Национален стадион " Васил Левски ", ще се организира конференция на тематика Пресконференцията ще се организира на 2 ноември 2022, от 12:00 часа в Пресклуб " България ", Национален стадион " Васил Левски ".

***
София.
От 13.00 часа на " Дондуков " 2, президентът ще организира съвещания с парламентарната група на " Движение за права и свободи "

***
София.
От 13.00 часа в Аула " Максима " на УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков ", на бул. " Пенчо Славейков " №52А, ще се организира церемонията по почитане с почетното звание " Доктор хонорис идея " на американския професор Брайън Кенеди от Националния университет на Сингапур.

***
София.
От 18.45 часа в храм " Св. София ", ще се състои публично показване на новото, четвърто, допълнено издание на книгата " Св. вмчк. и вълшебник Ефрем Нови "

***
София.
От 19.00 часа в Casa Libri на ул. " Цар Асен " 64, ще се състои премиерата на СОНЕТИ от Кирил Кадийски.Изданието ще бъде показано от проф. Валери Стефанов.

***
Благоевград.
От 14.00 часа в Регионалната библиотека " Димитър Талев ", ще се организира презентация на тематика: " Будители национални ".

***
Бургас.
От 11.00 часа в Историческата експозиция на Регионален исторически музей - Бургас на ул. " Лермонтов " 31, по мотива Деня на националните будители ще бъде изнесена лекция на тематика " Будителите на Стария Бургас ".

***
Бургас.
От 12.00 часа в новооткритото coworking пространство в ТРИА Сити Център - Бургас ще се организира районна работна среща за разискване на опциите пред бизнеса за излизане на нови пазари, както и показване на съответни решения в региона на осведомителните и информационни технологии и киберсигурността в дребните и междинните предприятия. Форумът е проведен от Югоизточният цифров иновационен хъб /Digihub/.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала " Варна ", Община Варна, ще се организира конференция във връзка идната интернационална конференция " Нови хоризонти в праисторията. 50 години от откриването на Варненския некропол ", с присъединяване на представители на Община Варна и на РИМ - Варна.

***
Варна.
От 18.00 часа в Галерия Юка, ще бъде показана скулптурна галерия на непознатия за варненската аудитория създател Светлозар Лисичков.

***
Враца.
От 16.00 часа в зала на Регионалния инспекторат по образованието във Враца ще се организира празник на творчеството и вдъхновението.

***
Добрич.
От 16.45 часа в Младежки център - Добрич, Зала 6 ще се проведат мотивационни срещи " Познаваме ли България? "

***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала " Нели Божкова ", ще се организира Музикална вечер с тенора Георги Петров

***
Ловеч.
От 17.30 часа в салона на Ловчанско читалище " Наука-1870 година ", ще се състои гала по награждаване на участниците в Общински конкурс за есе на тематика: " Моите будители през днешния ден ". Веднага по-късно е просветителният театър " Хилядолетната България ", посетител доктор Искрен Красимиров.

***
Плевен.
От 11.00 часа в зала " Амброаз Паре " на Телекомуникационния ендоскопски център, с тържествена промоция Медицински университет - Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2022 на Факултет " Обществено здраве ".

***
Плевен.
От 16.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Плевен ще се организира конференция във връзка " Стая на приказките " и фамилна събота в " Съгласие " - нов план на читалище " Съгласие 1869 ", с разнородни начинания, ориентирани към децата. В конференцията ще вземат участие Ивайло Атанасов, актьорите Мариета Калъпова и Иван-Александър Дойчев, Анна Александрова - кака Ани и други.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Постоянна експозиция " Мексиканско изкуство " към Градската художествена изложба (ул. " Артин Гидиков " №11, Стария град), известният фотограф от Бургас Галина Ушева ще се показа пред пловдивска аудитория със независимата си галерия " Да откриеш свободата " от 2 до 21 ноември 2022 година

***
Пловдив.
От 18.00 часа в изложба " Аспект ", първата жена ръководител на Дружество на пловдивските художници Снежана Фурнаджиева чества своя 70 годишен празник.

***
Сливен.
От 8.00 часа на огневия комплекс " Батмиш " край Сливен ще има планувани стрелби. Стрелбите а по отношение на разпределението и реда за потребление на образователните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите отвън въоръжените сили.

***
Смолян.
На 2, 3 и 4 ноември РЗИ - Смолян провежда профилактични прегледи на млечната жлеза като част от самодейностите за отбелязване на 70-та годишнина на инспекцията. Ехографските проучвания ще се правят в постройката на РЗИ от доктор Райчо Добриков, експерт по образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, гр. София. Прегледите се на цена от 25 лева

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в СУ " Иван Вазов " ще се организира осведомителна среща с родители, в границите на превантивно-информационната акция " Шофирането не е игра ".
***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Регионална библиотека " Захарий Княжески " ще бъде показан алманах с разкази " Изгубени движимости " от проф. доктор Алберт Бенбасат. С присъединяване на литературния откривател Иван Матев.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Гео Милев " ще се изиграе постановката " Методът Грьонхолм " от Жорди Галсеран. Сценичен вид, музикална картина и постановка Стефан Спасов. С присъединяване на Иван Калошев, Стефан Борисов, Миленка Сотирова, Цветомир Черкезов. Глас: Бойка Велкова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР