*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на

...
*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 4 юни

*** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния действен щаб ще направи известие.

От 08.45 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Богдана Димитрова, Минчо Казанджиев и Тотка Симеонова за занемареност в изключително огромни размери.

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 09.30 часа ще се състои съвещание на Пленума на Висшия правосъден съвет на ул. Eкзарх Йосиф, № 12.

От 10.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Милко Милков, Росен Драгнев, Златомир Иванов, Кирил Илиев и Иван Колев за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 часа министърът на правораздаването Данаил Кирилов ще вземе присъединяване в неофициална видеоконферентна среща на министрите на правораздаването на Европейският съюз.

От 10.45 часа Специализираният углавен съд ще прегледа молбата за изменение на мярката за неотклонение на Петър Биберов.

Oт 11.00 часа на бул. „ Ал. Малинов “ – в локалното платно под АМВР, ще се състои брифинг. Представител на отдел „ Пътна полиция “, ГДНП ще заключи резултатите от профилираната полицейска интервенция, извършена на 29-31 май в дребните обитаеми места и ще анонсира началото на нова интервенция.

От 11.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Димитър Аврамов, Владимир Чернев и Методи Петков за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Йоаннис Стратакос, Диан Ганчев, Илиян Стефанов, Георги Миленков, Живко Узунов, Димитър Баджаков, Росен Тракийски, Благовест Янев, Борислав Неделков, Веселин Дичев, Филип Митрушев, Петю Тодоров, Тоню Пархов и Росен Димитров за формиране и управление на проведена незаконна група.

Oт 13.00 ч., след привършване на откритите съвещания, ръководителят на КЕВР доцент Иван Иванов ще направи коментар по отношение на предложенията на регулатора за цени на топлинната сила за новия регулаторен интервал 1.07.2020 - 30.06.2021 година

От 13.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Атанас Димов, Мартин Велев, Стоян Атанасов, Светослав Стамов, Добромир Димитров и Дойчин Григоров за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа Специализираният углавен съд ще прегледа молбата за изменение на мярката за неотклонение на Мартин Димитров и Лиляна Деянова.

От 14.30 ч. в зала 134 на Народното събрание Комисията по бюджет и финанси ще организира съвещание.

От 14.30 в зала 232 на Народното събрание Комисията по защита ще изслуша министъра на защитата Красимир Каракачанов.

От 14.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Валентин Петков, Ивайло Петков, Юрий Стойнов, Атанас Атанасов, Ангел Стефанов, Мартин Монов, Пламен Ангелов, Емил Иванов, Владимир Чолаков, Николай Бостанджиев, Петко Кръстев и Васил Николов за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Александър Александров, Стефан Стефанов, Анатолий Хунев, Радомир Петров, Стоян Конджов, Петър Василев, Георги Георгиев, Георги Георгиев, Станко Илиев, Владислав Кълвачев, Георги Велков и Даниел Маслинков за изнудване.

От 15.00 ч. в зала 456 на Народното събрание Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата ще организира съвещание.

От 15.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото на Сашо Марков за присъединяване в проведена незаконна група.

От 16.00 ч. в зала 132 Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос ще организира съвещание.

От 17.00 часа пред Вход А6 зад НДК ще бъде показана Платформа А6.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на която ще бъдат показани новите и забавни атракции в Музея на илюзиите във Велико Търново.

*** Кърджали

От 12.12 часа откъм остарелия вход на постройката към ул. „ Републиканска” ще бъде открита паметна плоча на най-старата постройка на Военен клуб в България.

*** Пловдив

От 10.00 часа в зала 2 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото против подсъдимия И.К.Д.

От 13.30 часа в зала 11 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото против подсъдимия А.З.В.

*** Разград

От 11.00 часа в зала 308 на Общината ще бъде дадена конференция за оповестяване на състезанието „ Да на хубостта! “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР