*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на

...
*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 21 май

*** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния действен щаб ще направи известие във връзка настоящата конюнктура с коронавирусната зараза в България и света.

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 09.30 часа в заседателната зала на Висш съдебен съвет на ул. „ Eкзарх Йосиф “ 12 ще се организира Пленум на Висшия правосъден съвет.

От 10.00 часа на уеб страницата на УНСС и фейсбук профила на висшето образователно заведение ще се организира тържественото честване на 100-годишнината от основаването на Университета за национално и международно стопанство.

От 11.00 часа ще се организира изключително онлайн съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие.

От 11.00 часа в залата на Агенцията за приватизация и вложения на ул. „ Генерал Гурко “ 12 ще се организира конференция, на която зам.-кметът на София Владимир Данаилов и общинските съветници Христиан Петров и Николай Стойнев ще показват планове на направление „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “, както и създадената Стратегия за цифрова промяна на Столична община.

От 14.30 часа в зала „ Изток “ на Народното събрание Комисията по обучение и просвета ще организира съвещание.

От 14.30 часа в зала 248 на Народното събрание Комисията по просвета и медии ще организира съвещание.

От 14.30 часа в зала 3 на Народното събрание Комисията по околната среда и водите ще организира съвещание.

От 14.30 часа в зала 232 на Народното събрание Комисията по защита ще организира съвещание.

От 14.30 часа в зала 142 на Народното събрание Комисията по земеделието и храните ще организира съвещание.

От 15.30 часа в зала 130 на Народното събрание Комисията по опазването на здравето ще организира съвещание.

От 16.00 часа в зала 134 на Народното събрание Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос ще организира съвещание.

*** Асеновград

От 14.00 и от 14.30 часа в зала 305 в постройката на Общината заместник-кметът инж. Петър Петров ще връчи помощ на зрелостниците, останали с един или без родители.

*** Благоевград

От 11.00 часа пред зала „ 22 септември” Политическа партия ГЕРБ ще даде конференция във връзка със предстоящото застрояване на парк „ Бачиново “.

*** Варна

От 11.30 часа в Арт Галерия „ Ларго “ ще се състои конференция във връзка сборна галерия на варненски художници “Лятно варненско”. Изложбата ще бъде открита в 12.00 часа.

*** Видин

От 11.00 часа в залата на Общински съвет – Видин ще се организира конференция, на която ще се разиска въпроса с отделянето на Общински трагичен спектакъл „ Вида “ като независимо юридическо лице, вторичен разпоредник с бюджет, считано от 1 юни тази година.

*** Пазарджик

От 09.00 часа в храм „ Св. св. Константин и Елена “ ще бъде отслужена Архиерейска Златоустова света Литургия.

*** Пловдив

От 09.00 часа в Регионален исторически музей - Пловдив експозициите на музея още веднъж отварят за гости.

*** Пордим

От 13.30 часа в постройката на Общината кметът на Пордим Детелин Василев ще се срещне с представители на Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта O.S.J. – Велик Приорат България.

*** Смолян./ село Момчиловци

От 09.00 часа в църквата „ Св. св. Константин и Елена “ в село Момчиловци Архиерейският наместник на Смолянска духовна околия архимандрит Висарион ще възглави празничната св. божествена Литургия.

*** Стара Загора/ с. Златна Ливада

От 09.30 часа в храма на Девически манастир „ Св. Атанасий “ край с. Златна Ливада ще бъде отслужена св. Литургия във връзка деня на Св. велики царе равноапостолни Константин и Елена.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР