София. Олимпийската шампионка Стойка Кръстева имаше честта да открие официално

...
София. Олимпийската шампионка Стойка Кръстева имаше честта да открие официално
Коментари Харесай

Стойка откри учебната година в 153-то Спортно училище „Неофит Рилски”

София. Олимпийската шампионка Стойка Кръстева имаше достойнството да открие публично образователната година в 153-то Спортно учебно заведение „ Неофит Рилски ” в София. Златната ни медалистка от Игрите в Токио подвигна церемониално знамето, дружно със своя персонален треньор Борислав Георгиев. Двамата са и учители в школото, като под техни директиви бокс упражняват към този момент 80 деца.

На събитието участваха президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински, зам.-министърът на младежта и спорта Росен Барчовски, кметът на регион „ Надежда ” Димитър Димов, шефът на учебното заведение Марияна Цветкова и представители на Общо събрание на колегиите „ Локомотив ”.

Стойка Кръстева и Боби Георгиев имаха опцията да връчат на всеки един от новите възпитаници здравец, за шанс. След формалното разкриване на образователната година стана ясно, че от учебното заведение ще дават още един салон, в който да се тренира бокс, поради нараствания брой на искащи да спортуват в последните години. Това е по този начин и посредством златния орден на Стойка Кръстева, който е първа олимпийска купа в историята на Общо събрание на колегиите " Локомотив " София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР