София. Около 1500 служители на МВР са карантинирани и най-вероятно

...
София. Около 1500 служители на МВР са карантинирани и най-вероятно
Коментари Харесай

Ст. комисар Тодор Гребенаров: Около 1500 служители на МВР са карантинирани и най-вероятно не няма да участват в изборите

София. Около 1500 чиновници на Министерство на вътрешните работи са карантинирани и най-вероятно не няма да вземат участие в изборите. Това сподели старши комисар Тодор Гребенаров, зам.-директор на Групово дело „ Национална полиция “ на брифинг по отношение на подхванатите дейности за обезпечаването на публичния ред, сигурността и законосъобразността на идните парламентарни избори, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

Ст. комисар Гребенаров посочи, че някои от чиновниците на реда ще охраняват Коронавирус секции по лично предпочитание. „ Трябва да изпълняваме нашите отговорности. Не би следвало да се тормозим дали секцията е естествена или Коронавирус. Всички чиновници са обезпечени със защитни средства, основали сме нужната организация за опазване на здравето им “, разяснява Гребенаров.

Той добави, че изборните бюлетини, бумаги и печати към този момент са доставени в общините. „ Подаваните сигнали за нарушавания са разнообразни. Някои са свързани с провокация към избрана партия или съдружие, някои са погрешни, други са съществени “, добави той.

" Предполагам, че броят на Коронавирус секциите, които в лечебните заведения са 88, а преносимите са 185, ще се усили, тъй като до през вчерашния ден беше срокът на карантинираните жители, които можеха да заявят желанието си да гласоподават ", сподели още ст. комисар Гребенаров.

Мариела ЧЕПЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР