София не се подведе по манипулативните внушения на един политик,

...
София не се подведе по манипулативните внушения на един политик,
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Губим само там, където не спечелихме

" София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички вероятни честоти - от извънредно ляво до извънредно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се трансформира много сполучливо през последните години ", съобщи финансовият министър Владислав Горанов в понеделник пред бТВ. В изявлението си той се концентрира най-много върху Мая Манолова, която загуби изборите за столичен кмет с по-малко от 5% разлика от претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Немалака част от поддръжката за Манолова пристигна от десни гласоподаватели, което съгласно някои анализатори е невъобразим феномен.

Той назова " демократични анархисти " хората, които до през вчерашния ден са се считали за десни, а са дали своят вот за Мая Манолова. Според Горанов тя е " мъчително амбициозна " жена и ще продължи напред в опита си да се осъществя.

" София щеше да ѝ е тясна и може би за нея е добре, че не съумя, тъй като нейните упоритости и благоприятни условия са доста по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да завладява страната ", продължи Горанов.

" Ако прибавим силата на Мая Манолова в електроенергийната система на страната, би трябвало да спрем АЕЦ " Козлодуй ", означи той.

Той назова " обществен опит " кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, тъй като няма опит в ръководството и не е показала " сериозна ценностна система в политиката ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР