София. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) участва със свой представителен

...
София. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) участва със свой представителен
Коментари Харесай

НКИЗ взе участие в изложението MachTech&InnoTech

София. " Национална компания индустриални зони " (НКИЗ) взе участие със собствен внушителен щанд във водещото промишлено ревю MachTech&InnoTech, което се организира в Интер Експо Център до 17 септември. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . В рамките на няколко дни гостите на форума, отдаден на металообработката и индустриалните технологии, софтуера и автоматизацията, могат да се срещнат с плановете на НКИЗ в България и да изберат свое място, на което да осъществят бизнес-идеите си.

По време на ревюто " Национална компания индустриални зони " ЕАД промотира своите промишлени терени и производствено-складови пространства, които се намират в 12 индустриални парка с първокласни местоположения, отлична инфраструктура и транспортни връзки. Компанията ръководи 12 плана в цялата страна. Действащите и планове са седем - в София, Бургас, Видин, Русе, Стара Загора, Свиленград и Варна. В развиване са пет плана – в Кърджали, Симитли, Карлово, Телиш и Суворово.

В събитието вземат участие общо 136 български и задгранични компании, които показват нововъведения на 300 водещи марката. По време на ревюто могат да се видят компании, опериращи с металорежещи и металообработващи машини, роботика, закаляване и термообработка, лазерни технологии за заваряване, планиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, промишлен програмен продукт, 3D принтиране, електрониката и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР