София. Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) и Камарата на строителите

...
София. Национална компания индустриални зони“ (НКИЗ) и Камарата на строителите
Коментари Харесай

НКИЗ и КСБ подписаха Меморандум за сътрудничество

София. „ Национална компания индустриални зони “ (НКИЗ) и Камарата на строителите в България (КСБ) подписаха Меморандум за съдействие. Това оповестиха от пресцентъра на КСБ
Изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес и ръководителят на Управителния съвет на КСБ Илиян Терзиев се сплотиха към концепцията за основаване на условия за интензивно развиване на капиталовия капацитет в България. Двете страни се договориха за обмяна на опит в региона на създаване и ръководство на индустриални паркове и привличане на вложения.
Г-жа Барес посочи преимуществата на държавните индустриални зони, които притеглят българския и задграничен бизнес с отлични местоположения и построена пътна инфраструктура. Г-н Терзиев посочи, че за постигането на стабилно икономическо и обществено развиване е належащо взаимоотношение сред локалните управляващи, държавните сдружения и браншови организации. Интензивната връзка сред „ Национална компания индустриални зони “ и Камарата на строителите в България ще спомогне за обмяна на положителни практики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР