София. Началникът на Военна академия Георги Стойков Раковски ген.-майор Груди

...
София. Началникът на Военна академия Георги Стойков Раковски ген.-майор Груди
Коментари Харесай

Началникът на Военна академия Г.С. Раковски ген.-майор Груди Ангелов подписа споразумение за сътрудничество и съвместна дейнист с БЕХ

София. Началникът на Военна академия " Георги Стойков Раковски " ген.-майор Груди Ангелов подписа съглашение за съдействие и взаимна активност с Българския енергиен хилдинг (БЕХ), съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

Дикументът бе подписан от двете страни на публична гала. Тя се състоя в " Царски зали " на първото висше военно учебно заведение в България.

Ген.-майор Груди Ангелов подписа документа от страна на Военната академия.
От страна на Българския енергиен холдинг съглашението подписа неговият ръководител на Валентин Николов.

Освен положилите подписи под документа на събитието участваха заместник-министърът на енергетиката Мирослав Дамянов и заместител началникът на Военна академия полк. Димитър Ташков.

Споразуменуето планува договорености за поощряване и основаване на условия за развиване на взаимни интензивности и планове в региона на научните и приложни проучвания на системите за отбрана в бранш енергетика, както и в региона на нуклеарната, химическата и биологическата сигурност и отбрана, индустриалната и енергийната сигурност, информационните и осведомителни системи и технологии в енергийните сдружения и други.

Споразумението цели е и създаването на планови оферти до финансиращи институции и организации, студентски стажове, визити на място в дъщерните енергийни сдружения на БЕХ ЕАД.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР