София. Министерството на младежта и спорта (ММС), Национална спортна база

...
София. Министерството на младежта и спорта (ММС), Национална спортна база
Коментари Харесай

Стадион „Юнак“ се превръща в модерна фензона за мачовете от Световното първенство по футбол

София. Министерството на младежта и спорта (ММС), Национална спортна база ЕАД и компанията „ Файв пойнт “ ще трансфорат стадион " Юнак " в специфична и напълно осъвременена фензона за идните мачове от Световното състезание по футбол от 14 юни до 15 юли в Русия. Това оповестиха от пресцентъра на ММС .
Българските почитатели ще имат опция да следят срещите от Мондиал 2018 на голям LED екран от 100 квадратни метра. Фензоната разполага с трибуни с 1600 седящи места. Българските ентусиасти ще могат да употребяват столове, маси и шезлонги директно пред големия екран, а за още по-добро въодушевление са обезпечени зони за храна и питиета. Удоволствието ще се укрепва и от естествената зеленина на Борисовата градина.
Входът за фензоната е безвъзмезден. Работното време е от 12:00 до 00:30 часа. Желаещите да посетят фензоната ще могат да употребяват местата за паркиране към националния стадион „ Васил Левски “, както и метрото, което се намира в непосредствена непосредственост. Има и специфичен паркинг за колела. В зоната ще има и безвъзмезден Wi-Fi.
Стадион " Юнак “ е първата в България фензона по европейски стандарти, която предлага на почитателите на футбола да изживеят невероятни страсти и да се забавляват, до момента в който гледат обичаната си игра на огромен екран. След незабравимите моменти, които българските ентусиасти претърпяха във футболния парк по време на Евро 2016, тази година фензоната е като за международно. След модернизирането на стадион „ Юнак “, с изключение на с фензоната, от тази година паркът разполага и със зона за плаж, детска площадка и зона за релакс. Локацията е подобаваща за почитатели на спорта от всевъзможни възрасти – младежи, фамилии с деца и възрастни. Във фензоната са проведени редица развлекателни футболни игри и ще бъдат раздадени голям брой награди.
Това е първата от поредност начинания на Министерството на младежта и спорта, Национална спортна база ЕАД и „ Файв пойнт “ на стадион „ Юнак “. Предвижда се там да се вършат също концерти, летни кина, а през зимата ще бъде инсталирана и закупената от НСБ ледена пързалка.
Официалното разкриване на фензоната ще бъде в 17.00 часа на следващия ден, 14 юни, когато е и откриването на Световното състезание в Русия.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР