София. Министърът на туризма Стела Балтова се срещна с Н.

...
София. Министърът на туризма Стела Балтова се срещна с Н.
Коментари Харесай

Министърът на туризма Стела Балтова се срещна с Н. Пр. Закия Ел Мидауи, посланик на Кралство Мароко в София

София. Министърът на туризма Стела Балтова се срещна с Н. Пр. Закия Ел Мидауи, дипломат на Кралство Мароко в София. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма .

Основна тематика на диалога беше идната 24-а Генерална асамблея на Световната организация по туризъм, която ще се организира в гр. Маракеш, Мароко, в интервала сред 30 ноември и 3 декември. Министър Балтова съобщи, че страната ни отдава огромно значение на идната сесия и подготовката за нея към този момент е в ход.

Асамблеята ще бъде прелестна опция да бъдат показани опциите за туризъм в България, да бъдат открити нови партньорства и да се надгради постигнатото по време на 66-ото съвещание на Регионална комисия „ Европа “ на СОТ, където България беше определена за вицепрезидент на комисията с небосвод до 2023 година

Министър Балтова уточни, че заради забележителните вреди за туристическия бранш не престават напъните той да бъде поощрен и подсилен по допустимо най-ефикасен метод. Тя заявява, че поддържа непрекъсната връзка с представителите на туристическия бизнес, както и с други заинтригувани страни, с цел да се вземат най-подходящите решения и да се приложат нужните ограничения.

Министър Балтова увери дипломат Ел Мидауи, че Мароко е измежду перспективните сътрудници на страната ни в областта на туризма в района на Северна Африка. С цел да бъдат насърчени двустранните връзки сред държавните и частни контрагенти в туризма, тя предложи сред българските и мароканските туристически управляващи да бъде подписан Меморандум за съгласие.

Нейно превъзходителство госпожа Ел Мидауи приветства тази самодейност на министър Балтова и заявява готовността на задачата на Мароко в София да спомага за реализирането на нужните контакти и процедури сред страните. Посланик Ел Мидауи добави, че Мароко приема извънредно отговорно задачата си да семейства на 24-та Генерална асамблея на СОТ. Тя насочи общителна покана към министър Балтова да посети Мароко.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР